Atakum için İller Bankası’ndan 15 milyon TL alınacak

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediye hizmetlerinin daha verimli şekilde yürütülebilmesi adına, İller Bankası Müdürlüğü’nden 15 milyon lira teminat mektubu alınması için Belediye Meclisi’nden yetki istedi. Deveci’nin yetkili kılınması talebi mecliste kabul edildi.

Yayınlanma: 02.12.2019 - 10:35
Atakum için İller Bankası’ndan 15 milyon TL alınacak
Abone Ol google-news

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Belediye Meclis toplantısında İller Bankası’ndan gelen belediyeye verilen hisse payının yeterli gelmediğini ve diğer bankalardan kullanılan kredilerin yapılandırılması gerektiğini belirtti. Deveci, AKP’li eski yönetim tarafından belediye kaynaklarının “yağmalandığını” belirterek, hizmetlerin daha verimli yapılabilmesi adına, İller Bankası Genel Müdürlüğü’nden 15 milyon TL teminat mektubu alınması için Belediye Meclisi’nden yetki istedi. Teminat mektubu ile ilgili her türlü işlemi yapmak ve belediyeye ait gayrimenkulleri ipotek vermek için Deveci’nin yetkili kılınması talebi, Belediye Meclisi’nde kabul edildi. 

10 MİLYONLUK ARSA SATILACAK

Öte yandan, belediyenin çoğu arazisinin eski yönetim tarafından satıldığına dikkat çeken Deveci, belediyeye ait yaklaşık 10 milyon TL değerinde 27 adet arsa bulunduğunu da açıkladı. Deveci, toplam alanı 22 bin 500 metre kare olan 27 adet arsayı Devlet İhale Kanunu kapsamında satışının yapılması konusunda meclisten onay aldı. Arsalar, gelir kaynağı olması için satışa çıkarıldı. SAMSUN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler