Atanamadı şehit oldu

Sultanahmet’teki intihar saldırısında şehit düşen polis Kenan Kumaş’ın fizik öğretmenliğinden mezun olduğu ve atanamadığı için polisliği seçtiği ortaya çıktı. Kumaş için İstanbul’da düzenlenen törende yakınları güçlükle ayakta durdu.

Yayınlanma: 07.01.2015 - 23:10
Abone Ol google-news

Sultanahmet’teki Turizm Şube Müdürlüğü’ne yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Kumaş için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Kumaş’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon’a gönderildi. Kumaş’ın eşinin ayakta durmakta zorlandığı törende, kadın polis memurunun kucağında babasını uğurlayan 2 aylık bebek cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu. Fizik öğretmenliğinden mezun olan ancak atanamadığı için polislik mesleğini seçen Kumaş, bugün öğlen Trabzon Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bahçecik Şehitliği’nde toprağa verilecek.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinde dün düzenlenen törene, şehit Kumaş’ın babası Ahmet, eşi Gülcan, ağabeyi Serkan ve iki aylık kızı Elif Yaren Kumaş taziyeleri kabul etti. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilleri Orhan Kapıcı, Mehmet Ayhan ve Oğuz Yöntem, İstanbul Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev da katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler