Aziz Yıldırım G.Saray'a patladı: "Ne ağlayıp duruyorlar ya?"

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 06.12.2015 - 21:59
Abone Ol google-news

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Basketboldaki lisans krizi ile ilgili çok sert konuşan Yıldırım, Gaziantepspor maçında hakemin her iki takım alehine hata yaptığını dile getirdi.

Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

Sezon başından beri hakemler kötü. Her takım şikayetçi. Benim gördüğüm kadarıyla Hasan Ali
dokunmuyor. Herkes görür yorumunu yapar. Keza 50-60 metre top sürecek, Gökhan Gönül arkasından yetişecek belki. Hakem bundan bir sene önce Bayburt maçında da çok kötü yönetim gösterdi. Oyuncularımızı sakatlamalarına göz yumdu.

Bugün de Antep'in 21 ve 50 numaraları sürekli oyuncularımıza çalıştı, sakatlamaya yönelik. Nani'yi yıldırmak için 50 numara devamlı vurdu. Caner'in son dakikadaki hareketi de penaltı, veremedi. Ama bizim de gole gideceğimiz pozisyonda tokat var vermiyor.

Hakemler kötü, Bülent Yıldırım Beşiktaş maçında çok iyi idare etti. Gökçek de Aydınus'u tebrik
etmiş duyduğum kadarıyla, tüm hakemleri tebrik ediyoruz.

Aynı hakem Podolski'nin elinden seken topta devam dedi, G.Saray galip geldi. Diego'nun penaltısında aynı ceza çerçevesinde vermemesi lazım. Penaltı da olabilir ama o maçta da iptal edecekti o zaman. Türkiye'de standartlar uygulanmıyor. Burası yangın yerine döner. Hiçbir takımın hakkı yenmesin, yalnız bizim değil. Adaletli yönetim istiyoruz.

Cezalarla bir yere varılmaz, bize hemen ceza vermesin TFF. Burası yan yatma yeri değil, aldıkları paranın hakkını versin hakemler. Bazıları kafasına göre maç yönetmesin. Bunlar yanlış. Bunlar bizi üzüyor. Daha değişik konuşuruz, bu işin tadı kaçar.

Hasan Ali'nin pozisyonu kırmızı kart olamaz. Daha 50 metre top sürecek, saha kötü, Gökhan geliyor. Rica ediyorum eşit olsunlar. Kötü maç idare etmesinler. Şampiyonu küme düşenleri tayin etmesinler kulüpler tayin etsin. Sonra yazık olur üzülürüz.

"Van Persie ile ilgili bir şey yok. Ne gelen var, ne giden var. Menajeri de gelmiyor. Terraneo burada, çalışıyor. Ne biçim sorular bu, çalışanla ilgili soru sorulur mu?

Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Trabzonspor Başkanı kim olursa biz saygı gösteririz.

Basketbolda federasyon başkanı Fenerbahçeli evet. Ondan önce Turgay Demirel Galatasaralıydı. Harun Bey (Erdenay), çok efendi davranıyor, söylemiyor. Galatasaray, TBF'de aşağıdaki insanları ayarlamış. 17 sene çalışan insan, bu lisansın verilmeyeceğini bilmez mi? Siz gidip sahtekarlık yapıyorsunuz, federasyona yüklüyorsunuz. Gidip zorla sahtekarlık yapıyorsunuz, sonra suçu
basketbol federasyonuna atıyorsunuz. Ne ağlayıp duruyorlar ya?

Siz transfer istiyor musunuz? Siz istiyorsanız yazın, çizin bakarız. Parayı da siz verirseniz transfer yaparız.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler