Aziz Yıldırım'dan radikal karar

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, amatör şubelerle ilgili radikal kararlar almanın hazırlığında.

Yayınlanma: 01.05.2015 - 10:49
Abone Ol google-news

Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off yarı finalinde AGÜ Spor'a 3 maçta da yenilerek büyük hayal kırıklığı yaratan kadın basketbol şubesinin başantrenörünü görevden alan Yıldırım,  kongreyi bekliyor.

Başkan kongrede, Fenerbahçe Ülker hariç amatör branşlarda küçülmeye gidilmesini üyelere teklif edecek.  Amatör branşlara anormal paralar harcanıyor, tamam karşılığından şampiyonluklar geliyor (masa tenisi, voleybol vs.) Ama madalyonun diğer yüzü bu branşların kulübe getirilerinin olmadığını gösteriyor. Sponsorların da eskisi kadar destek vermediğini düşünürsek Aziz Başkan'ın kararını mantıklı buluyorum.

Yönetimden öfke

Fenerbahçe Kulübü, önceki gün bildiğiniz gibi Kenan Evren Lisesi'nin arazisi için Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile bir görüşme yapmış ve olumsuz yanıt almıştı.

Araziyi teslim alabilmek için, bugüne kadar 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran sarı lacivertli yönetimde büyük öfke hakim.  Başkan Aziz Yıldırım bugün saat 14:30'da detayları aktarmak üzere  bir basın toplantısı düzenleyecek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler