Bakan, müjdeyi verdi! 19 TOMA alacağız

İçişleri Bakanı Muammer Güler, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlığının bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, önümüzdeki aylarda 19 TOMA alınacağını açıkladı.

Yayınlanma: 15.11.2013 - 10:28
Abone Ol google-news

Güler, "19 adet Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'nın tedarik işlemleri devam etmekte olup, 4 adetinin aralık 2013'te, 15 adetinin ise Mart 2014'te teslim alınması planlanmaktadır" dedi.

İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2014 yılı bütçe görüşmeleri CHP'li milletvekillerinin protestosu ile başladı. CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, komisyona elendi bir kupa ve üzerinde “Yılın en iyi kavası ödülü. Kimseye yetirdeyiz” yazılı pankart ile geldi. Aslanoğlu, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un 10 Kasım törenlerinde bir yurttaşa “Gavat” demesini protesto etti. İçişleri Bakanı Muammer Güler, salona geldiğinde CHP'li vekiller ile de tokalaştı. Bu sırada CHP'li Aslanoğlu, bakana “En iyi kavası seçtik” dedi. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Muammer Güler'in elini sıkmaya geldiğinde Gezi direnişinde ölenlerin resimlerinin yer aldığı bir dövizi iki eliyle kaldırdı ve “Bu durumda nasıl elinizi sıkayım” diyerek tepkisini gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler