Başkentte tecavüz dehşeti

Ankara’da taksiye binmek üzere parktan geçen solist, iki kişinin tecavüzüne uğradı.

Yayınlanma: 17.06.2015 - 23:19
Abone Ol google-news

Ankara’nın Mamak ilçesinde evine gitmek isterken bir parktan geçen solist T.Y, iki kişinin tecavüzüne uğradı. Zanlılardan birisi kaçmayı başarırken, diğeri tutuklandı.

Olay 14 Haziran günü saat 05:45’te yaşandı. Başkentte solistlik yapan 32 yaşındaki T.Y, kız arkadışını evine bıraktıktan sonra evine gitmek amacıyla taksiye binmek üzere Mamak’ın Gülveren Mahallesi’ndeki Yunus Emre Parkı içerisinde geçiyordu. Bu sırada iki kişi, T.Y’nin üzerine doğru yürüdü. Solist, korkarak kaçmaya çalıştı ancak zanlılardan Recep adlı kişi, T.Y’yi yakaladı. Solistin Mamak Polis Merkezi Amirliği’nde verdiği ifadeye göre, zanlılar, mağdurenin çantasından 350 TL’si ile cep telefonunu  gasp etti. T.Y, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bana saldıran Recep beni yere yatırdı. Mustafa ise bana ‘hiç uğraşma, Recep seni s...’ dedi. Ben, ‘Bırak beni gideyim abi’ diye Recep’e yalvardım. Recep bana, ‘Orospu değil misiniz, a... k.. bebeleri, kurtuluşun yok, seni bıçaklarım’ dedi, yanındaki Mustafa’ya çıkar bıçağı dedi. O da çıkarmadı ancak ben bıçaktan korktum ve direnmekten vazgeçtim. Recep beni sırt üstü yatırdı. Üzerimdekileri zorla çıkardı. Bu zorlama sırasında beni tekme ve tokatla darp etti, boğazımı sıktı ve her iki eli ile benim iki elimi tuttu.”

Solist T.Y, ifadesinin devamında Recep adlı kişinin kensidine yönelik tecavüz olayını anlattı. Cinsel saldırı olayı yaşanırken gözcülük yapan Mustafa’nın “Recep polisler geliyor, kaç” dediğini anlatan mağdure, “Beni bırakıp her ikisi de kaçmaya başladılar. Polisler yanıma geldiğimde çıplak vaziyette bulunuyordum. Polis merkezine geldim. Polisler Mustafa isimli şahsı getirdiler. Bu şahıs bana tecavüz eden Recep’in yanındaki şahıstır” ifadesini verdi.

Nöbetçi hakimliğe çıkarılan Mustafa T; cinsel saldırı, gasp ve yaralama suçlarından tutuklanırken, zanlı Recep ise halen yakalanamadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler