Bu sezon da olmaz!

Basketbol yazarı Yunus Aydın NBA'de yeni sezonda takımları değerlendirmeye devam ediyor. İşte yeni sezon öncesinde Houston Rockets!

Yayınlanma: 06.10.2014 - 22:33
Abone Ol google-news

Üst üste gelen sezonlarda kadrolarına 2 önemli ismi, Harden ve Howard'ı katan Houston, bu sezona güç kaybetmiş bir şekilde giriyor. Ömer Aşık,Chandler Parsons ve Lin'i takımdan yollayan Rockets, yerine Jason Terry,Trevor Ariza ve Papanikalogou, Türkiye'de Gaziantep tanıdığımız Joey Dorsey ile birçok draft hakkı aldı.

Neler yapacakları konusunu kestirmek gerçekten zor. Batı cidden birçok süprize açık bir takım derinliğine sahip. Clippers, GSW, Dallas, Thunder, Spurs, Portland gibi takımlar Batı'yı çok güçlü kılıyor. Houston'ın takım kimyası ne kadar güçlü olsa da, oyunu düzelmediği halde, egosu gün geçtikçe artan bir Dwight Howard var. James Harden'in bu yaz yaptığı ''Dünyanın en iyi oyuncusuyum'' açıklaması insanı ister istemez havaya sokacak cinsten. Giden-gelen oyuncuları karşılaştıracak olursak gerçekten de gelen gideni aratacak. Lin'i göndermeleri takımı hızlandıracak olmaları açısından yararlı olsa da, Ömer Aşık gibi bir çember savunmacısını ve Dünya Şampiyonası'nda gördüğümüz hücum performansına sahip bir oyuncuyu göndermeleri kötü bir hamle oldu. Ömer Aşık açısından bu karar olumlu oldu denilebilir, Howard'ın arkasında kalıp kendini gösteremiyordu. Gerçi Pelicans'ta ne kadar etkili olacak. Orası tartışılır. Bu konuyu Pelicans dosyasını açtığımızda enine boyuna inceleyeceğiz.

İletişim:[email protected]


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler