West İstanbul Marina tutulmuyor

CBL Şirketler Basketbol Ligi 2015-2016 Sezonu ikinci tur ikinci maçında West İstanbul Marina, Borusan'ı kıran kırana geçen mücadelede 69-66 yenerek grubundaki ikinci zaferini elde etti.

Yayınlanma: 24.01.2016 - 23:57
Abone Ol google-news

Şirketler Basketbol Ligi'nde şampiyonluğun en önemli adaylarından West İstanbul Marina, N Grubu'ndaki ikinci maçında Borusan'ı yenerek liderlik koltuğunu ele geçirdi.

İlk çeyreği 19-18 West İstanbul Marina'nın üstünlüğü ile geçen mücadelede, ikinci çeyrekte Borusan oyuna ağırlığını koydu ve ilk yarı 36-36 sonuçlandı.

Hücum'daki başarısını mücadelenin ikinci yarısında savunmada da gösteren West İstanbul Marina, dakikalar geçtikçe rakibi üzerindeki baskısını arttırırken Borusan dış atışlarla oyuna tutundu. Oldukça çekişmeli geçen mücadele 69-66 West İstanbul Marina'nın zaferi ile sonuçlanırken Beylikdüzü temsilcisi alınan bu galibiyetin ardından büyük sevinç yaşadı.

West İstanbul Marina, grubundaki üçüncü maçında, 31 Ocak'ta Kasımpaşa Spor Salonu'nda Hexagon Mobilya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 20.20'de başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler