Lakers, Shaq'ı heykelini dikiyor

Los Angeles Lakers, NBA'in efsane oyuncularından Shaquille O’Neal'in heykelini dikeceklerini açıkladı.

Yayınlanma: 29.01.2016 - 09:48
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Los Angeles Lakers forması ile efsaneleşen Shaquille O’Neal, Staples Center'da heykeli bulunan diğer efsaneler arasına giriyor.

Lakers Başkanı Jeanie Buss, 2016-2017 sezonunda Staples Center'daki efsane oyuncu heykelleri arasına Shaquille O’Neal heykelinin de ekleneceğini açıkladı. 1996-2004 yılları arasında Los Angeles Lakers forması giyen Shaq, Lakers ile 3 NBA şampiyonluğu yaşayıp, 3 kere NBA finallerinde MVP ödülüne layık görülmüştü. Dev pivot ayrıca 2000 yılında Lakers forması ile NBA’de normal sezonun en değerli oyuncusu seçilmişti. Kariyeri boyunca 15 kez All-Star seçilen Shaq, 2011 yılında emekliliğini açıklamıştı.

"HAKEDİLMİŞ BİR ONUR"
Buss yaptığı açıklamada, "Shaq'ın heykelini diğer efsanelerin yanına koymaktan onur duyacağız. Shaq sadece bir oyuncu değil büyük bir figürdü, Staples Center'ın dünyadaki en ünlü arenalardan birisi olmasını sağladı. Bu onun için hakedilmiş bir onur" dedi. Diğer efsaneler Staples Center'ın önünde heykeli bulunan diğer efsaneler arasında; Magic Johnson, Jerry West, Kareem Abdul-Jabbar gibi isimler var. Ümlü boksör Oscar de la Hoya'nın heykeli de Staples Center önünde yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler