Aysal'dan basketbol takımına tebrik

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalinde Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek şampiyon olan Galatasaray Odeabank takımını kutladı.

Yayınlanma: 13.04.2014 - 18:37
Abone Ol google-news

Aysal, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

"UEFA Kupası ve Süper Kupa'dan sonra yaşadığımız en büyük zafer olan kadın basketbolcularımızın Avrupa'nın en büyüğü olduğunu tescil ettirdiği büyük zaferden dolayı, başta sevgili basketbolcularımız, teknik direktörümüz Ekrem Memnun ve teknik ekibimiz olmak üzere emeği olan tüm şubemizi gönülden kutluyorum. Tüm Galatasaraylıların bayramı kutlu olsun. Bu zafer Türkiye'ye armağan olsun. Yaşasın Galatasaray."

SPOR BAKANI DA KUTLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank ile ikinci olan Fenerbahçe kadın basketbol takımlarını kutladı.

Bakan Kılıç, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, Türk basketbol tarihi açısından hepimiz için oldukça gururlu bir gün. Öncelikle, böylesine önemli bir başarıya imza atan iki güzide kulübümüze de milletimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Kadın basketbolunda Avrupa'nın en büyük kupasını ülkemize getiren Galatasaray Odeabank'ın oyuncularını, teknik ekibini ve bu başarıda emeği geçen herkesi tüm kalbimle tebrik ediyorum. Ayrıca, bu mutluluğu bize yaşatan ve final mücadelesinde iki Türk takımını izlememize vesilen olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nı da içtenlikle kutlarım.

Şunu net bir şekilde vurgulamak isterim ki bugün, iki Türk takımının final mücadelesinde kazanan Türk sporu oldu. Bu başarının, yarınların Türkiye'si adına da büyük önem taşıdığı kanaatindeyim. Ümit ediyorum ki Türk takımları ve sporcularımız, uluslararası arenada böylesine önemli başarılara imza atmaya devam edecek."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler