Beşiktaş'ın gözbebeği sakatlık kurbanı... 6 ay yok

Beşiktaş'ta, Tolgay Arslan'ın yaşadığı ağır sakatlık sonrası haksız yere suçlanan genç futbolcu Eslem Öztürk, Tolgay'ın sahalara döndüğü şu günlerde ciddi şekilde sakatlandı. En az 6 ay formasından uzak kalacak olan Eslem, 1999 depreminde 2 yaşında iken, yıkılan evlerinin enkazından çıkarılmıştı.

Yayınlanma: 23.12.2015 - 10:23
Abone Ol google-news

Beşiktaş taraftarının gözbebeği olan Eslem Öztürk'ten üzücü bir haber geldi...

Genç futbolcunun önceki gün Osmanlıspor ile yapılan U21 Ligi maçında ciddi şekilde sakatlandığı ortaya çıktı.

Ön çapraz bağları kopan Eslem, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Eslem, Twitter'dan, "Sarsılacağım belki ama yıkılmak yok, her şeyde bir hayır. Bu da geçer Allah'ın izni ile" açıklamasında bulundu.

TOLGAY ÇİME TERS BASINCA SAKATLANMIŞTI AMA...

Genç futbolcu, geçtiğimiz temmuz ayında Tolgay Arslan'ın sakatlanması sonrasında hiçte hak etmediği suçlamalara hedef olmuştu. Almanya kampında yapılan bir çift kale maç sırasında Eslem'i çalımla geçen Tolgay, çime ters basınca sol diz çapraz bağlarını koparmış ve 6 ay sahalardan uzak kalmıştı.

"KEŞKE ZAMAN BURADA DURSAYDI"

Tolgay'ın sakatlığı sonrası bazı taraftarlardan gelen eleştirilere sosyal medyadan yanıt veren Eslem, "Keşke zaman burada dursaydı. Bu olay beni çok çok üzdü, Böyle çirkin yorumlara kulak asmamak elde değil. Yine de canınız sağ olsun. Umarım Tolgay abim en kısa zamanda sahalara döner ve yeniden formuna kavuşur" diyerek üzüntüsünü dile getirmişti.

Tolgay Arslan'ın sahalara döndüğü şu günlerde Eslem Öztürk'ün ciddi şekilde sakatlanması 'kaderin böylesi' yorumlarına yol açtı.

DEPREM ENKAZINDAN ÇIKTI

1997 doğumlu olan Eslem Öztürk, 1999 depreminde henüz 2 yaşında iken yıkılan evlerinin enkazından birkaç saat sonra kurtarılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler