Beşiktaş'ta Olimpiyat Stadı endişesi

Günlerdir süren Beşiktaş - Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının nerede oynanacağı sorusu maça kısa bir süre kala netlik kazandı. Kupa maçı yarın saat 20:30'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Yayınlanma: 17.12.2014 - 21:55
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması kesinleşti. 

İşte yılan hikayesine dönen Beşiktaş'ın stat macerası...

Yeni stadı Vodafone Arena'nın inşaası sebebiyle maçlarını farklı statlarda oynayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde konuk edeceği Çaykur Rizespor maçı öncesi stat krizi yaşadı.

Siyah Beyazlılar ilk olarak bu maçı Bolu'da oynamak isterken TFF ve yayıncı kuruluştan onay almayı başardı ancak hafta sonu İstanbul'da maça çıkacak Çaykur Rizespor'un 'planımızı İstanbul'a göre yaptık' açıklamasından sonra Bolu ihtimali ortadan kalktı.

Kara Kartallar, yaşanan bu gelişme üzerine Sarıyer'de bulunan Yusuf Ziya Öniş Stadı ihtimalini düşünürken bu kez de yayıncı kuruluş engeline takıldı. Maçın saat 13:30'da oynanacak olması sebebiyle yayıncı kuruluş bu kararı veto ederken Beşiktaş mecburen Atatürk Olimpiyat Stadı'na kaldı.

SAKATLIK ENDİŞESİ

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş başka bir krizle karşı karşıya kaldı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda zemin çalışması yapılırken bu çalışma durdurulacak ve siyah beyazlılar hazır olmayan çimde sahaya çıkacaklar. Son günlerde sakatlıklardan bir hayli canı yanan Beşiktaş'ta kulislerde, eğer bir oyuncumuz sakatlanırsa bunun hesabını kim verecek?' sorusu soruluyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler