Beşiktaş'ta stoper alternatifi Chelsea'den

Beşiktaş'a son aday Chelsea'denDouglas için Dinipro'ya 4 milyon Euro'luk teklif sunmaya hazırlanan Kartal, olumsuz yanıt alması halinde Papy Djilobodji'yi kiralama yoluna gidecek

Yayınlanma: 17.12.2015 - 10:09
Abone Ol google-news

Orta saha ve forvet mevkiinde başarılı bir performans gösteren ancak oyunun savunma yönünde sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bu sorununu çözmek için harekete geçti.

Siyah-beyazlılar, uzun süredir gündemlerinde olan Douglas için temaslarını sıklaştırırken, bu futbolcunun alternatifini de belirledi. Brezilyalı stopere 6 milyon Euro bonservis değeri biçen Dnipro'ya 4 milyon Euro'luk bütçe ayıran Beşiktaş yönetimi, tekliflerinin kabul görmemesi halinde, Chelsea'nin Senegalli savunmacısı Papy Djilobodji'ye yönelecek.

MALİYETİ ÇOK DAHA DÜŞÜK

Djilobodji'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda maliyeti Douglas'a göre daha düşük olacak.

Bunun nedeni ise 27 yaşındaki futbolcunun, İngiliz takımında forma şansı bulamaması. Siyah-beyazlı ekip, Djilobodji'yi kiralamayı, sözleşmesine de bonservisi için opsiyon koydurmayı planlıyor.

Defansif orta saha olarak da görev yapabilen yıldız oyuncu, daha önce Trabzonspor'un gündemine gelmiş ancak bu transfer son anda gerçekleşmemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler