Yeni rehber uygulaması Humin, iPhone’da

Telefon defterinizin yerine geçecek kadar iddialı ve işlevsel yeni akıllı kontak uygulaması Humin, sonunda iPhone’a geldi.

Yayınlanma: 19.08.2014 - 14:04
Abone Ol google-news

Humin iPhone’un telefon uygulamasını, telefon defteri uygulamasını ve sesli mesaj özelliğini birraya getiriyor. Ama bunu normal bir rehber şeklinde değil, rehberinizdeki tüm kişileri farklı kaynaklardan bilgiler toplayarak birleştirip, her kontak hakkında ayrıntılı özetler vererek yapıyor.

Yani artık rehberinizdeki bir kişiyi nereden tanıdığınızı düşünüp durmayacaksınız, Humin size söyleyecek. Çünkü Humin sadece telefon rehberinizden değil, takviminizden, e-posta hesabınızdan ve sosyal medya hesaplarınızdan bilgileri çekip kişilerle eşleştiriyor ve size listenizdeki kişiler hakkında bir sürü bağlantı gösteriyor.

2014’ün Ocak ayında sınırlı bir Beta sürecine giren Humin, sadece seçilmiş 20,000 kişiye açılmıştı. Bu kişilerin içinde ünlüler, sanatçılar ve telefon rehberi çok geniş olan önemli kişiler de bulunuyordu. Humin’in CEO’su Ankur Jain, Beta testine katılanlardan en çok aldıkları tepkinin, bu türden bir uygulamanın nden daha önce hiç yapılmadığı olduğunu söylüyor. Deneyenlerin çok başarılı bulduklarını belirtikleri Humin şimdi iPhone’a geldi.

Humin ücretsiz bir uygulama ama ne yazık ki şimdilik sadce ABD’de piyasaya sunuldu. Avrupa ve dünyanın geri kalanının kullanımı için biraz daha vakit var anlaşılan. Ama buraya tıklayarak gideceğiniz resmi web sitesindeki “Sign up for Global iOS Release” butonuna basarak kaydolabilir ve çıktığında hemen bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Android’deki Beta versiyonu için de başvuru yapabilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler