Google Glass Yalnızca 50 Dolar

Google'ın, Glass'ı denemek bu fiyatı ödemeye razı olan gönüllülerine özel enteresan bir kampanyası olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 23.04.2014 - 19:32
Abone Ol google-news

google glass

Google'ın giyilebilir teknoloji adına en büyük girişimi Google Glass henüz satışa hazır en son haline getirilemedi fakat 1500 doları gözden çıkaran bazı meraklıları Glass'a sahip olabiliyor. Google'ın, Glass'ı denemek bu fiyatı ödemeye razı olan gönüllülerine özel enteresan bir kampanyası olduğu ortaya çıktı. Şu an sona ermiş olan kampanya ise şöyle:

Eğer hangi renk Glass alacağınıza karar veremiyorsanız, Google size anında 4 farklı renkte Glass gönderiyor ve bunun için de yalnızca 50 dolar alıyor. Ne kadar da ucuz demeyin çünkü Google tarafından gönderilen bu dörk farklı renkteki gözlükler bozuk, yani yalnızca aksesuardan ibaret. Google Glass'la arasında görsel hiçbir fark olmayan ama Glass'ın fonksiyonel özelliklerini yerine getiremeyen bu gözlükler sayesinde yüzünüze hangi rengin yakıştığına karar veriyor ve istediğiniz rengini bu kez 1500 dolar ödeyerek alıyorsunuz.

Ancak ne yazık ki Google bu kampanyaya kısa zaman önce son verdiğini açıkladı. İleride Google Glass satışa hazır haliyle mağazalarda yerini aldığında, farklı renklerdeki deneme versiyonları da teşir amaçlı kullanılabilecek ancak şu an size hangi renk Glass'ın yakıştığını öğrenmek için en az 1500 dolar ödeyerek Google'ın sitesinden bir Google Glass satın almanız gerekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler