Surface Phone’a hazır olun

Redmondlu teknoloji devi Microsoft, yeni bir sürpriz peşinde. Yeni sürprizin ismi: Surface Phone. Konuyla ilgili detaylar sitemizde yer alıyor.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 19:06
Abone Ol google-news

Anlaşılan Redmondlu şirket sürpriz yapmaya devam edecek. Microsoft’un yeni model amiral gemisi telefonu Surface Phone olacak. The Verge’de yer alan habere göre telefonda dâhili bir kalem desteği olacakmış. Tıpkı Samsung’un amiral gemisi telefonları Note Serisi gibi.
Microsoft’tan Panos Panay yeni model telefonla ilgili bilgileri kullanıcılarla paylaşmıştı. Yeni model akıllı telefon ya bu yıl ya da gelecek yıl itibariyle tanıtılacak. Telefonla ilgili ilk bilgiler Ağustos ayında paylaşılmıştı. Surface Phone; 5.5 inçlik QHD: “2560×1440” ekran çözünürlüğüne, ekran; AMOLED teknolojisinden yararlanıyor.


Telefonun ekranı; Corning’in Gorilla Glass 4 camı ile kaplanmış. Yongaseti olarak telefonda; 64-bit destekli Intel Atom X3 yongasetinin yer alması bekleniyor. 4 GB ana bellek de cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor. Cihazda PureView özelliğine sahip 21 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera yer alıyor. Dahili depolama alanı olarak telefonun 64 – 128 GB olması bekleniyor. Fiyat ve kesin çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tag Heuer akıllı saat geliyor: Connected


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler