Outlast 2 duyuruldu

Red Barrels tarafından geliştirilen son yılların en sevilen korku – gerilim oyunlarından Outlast’ın yeni oyunu Outlast 2 duyuruldu.

Yayınlanma: 01.11.2015 - 20:31
Abone Ol google-news

Son günlerde devam oyununun geleceği hakkındaki söylentiler açıklığa kavuştu. Son dönemlerin en sevilen korku – gerilim oyunu Outlast’ın devam oyunu merakla bekleniyordu.
Red Barrels tarafından geliştirilen ve yayıncılığını üstlendiği son yılların en sevilen korku – gerilim oyunlarından birisi olan Outlast’ın devam oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Outlast 2 duyuruldu. Duyuru videosu yayınlanan oyunun çıkacağına dair söylentilerde böylece doğrulanmış oldu.


Unreal Engine 3.5 oyun motoruyla geliştirilen Outlast, ilk olarak Eylül 2013 tarihinde PC platformuna çıkışını gerçekleştirmiş ve oyuncuların özlediği gerilim dolu dakikaları doyasıya yaşatmayı başarmıştı. Şimdiye kadar PC, Playstation 4, Xbox One ve Linux platformlarında boy gösteren oyunun ikinci ana oyunu olacak Outlast 2, 2016 yılının sonbaharında PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek.
Yapımcıların yeni çıkacak olan oyun hakkındaki açıklamaları ise şöyle; “Hiçbir savaş siyah beyaz olmamıştır.Toz bulutu gidip de ortalık durulduğunda kimin haklı kimin haksız olduğuna, veya kimin iyi kimin kötü olduğuna savaşın galibi karar verecektir. İnsan doğası, hepimizi şiddetin aşırı uçlarına ve günahkarlığa doğru sürükler. Bu sayede ilahi olarak temizleniriz ve bize cennet sözü verilir. Korku, çaresizliğimiz ve körü körüne olan inançtan doğar. Outlast 2 sizin inancınızı test edip sizi yapılacak en akıllıca şeyin delirmek olduğu bir yere doğru götürecek.

Philips iki yeni akıllı telefon modeli duyurdu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler