Microsoft Edge de Chrome ve Firefox’a rakip olamadı

Microsoft’un büyük beklentilerle geliştirdiği Microsoft Edge de rakiplerinin arkasında kaldı. Kullanıcılar Edge yerine Chrome ve Firefox’u tercih ediyorlar.

Yayınlanma: 17.11.2015 - 00:37
Abone Ol google-news

Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi güçlü rakiplerinin arkasında kalan Internet Explorer’dan umudu kesen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, zamanla Internet Explorer’ın yerini alacak yeni internet tarayıcısı Microsoft Edge‘i Windows 10 ile birlikte yayınladı. Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Windows 10’la birlikte gelen Microsoft Edge bu sayede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Ancak Microsoft’un yeni internet tarayıcısı kendisini kullanıcılara beğendirememiş gibi görünüyor.


Windows 10 ile ilgili görüşlerini paylaşan kullanıcılardan gelen yorumlar, Microsoft Edge’in de pek beğenilmediğini gösterdi. Kullanıcılar Edge yerine Chrome, Mozilla ve Opera gibi alternatif internet tarayıcılarını kullanmaya devam ediyorlar.
Edge’in beklenen ilgiyi görmemesinin en önemli sebebi olarak tarayıcının performans düşüklüğü gösteriliyor. Kullanıcılar Edge’in sık sık donduğundan ve çöktüğünden şikayet ediyorlar. Bunun yanı sıra tarayıcının yeterince ilgi çekici özelliklere sahip olmamasının da kullanıcıların memnuniyetsizliğinde etkili olduğu tahmin ediliyor.

One Plus Oksijen alacak!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler