BlackBerry’e Android Emülatörü geldi!

Kanadalı Telefon Üreticisi BlackBerry’nin yeni model telefonu BlackBerry Priv olacak. Telefon için olmazsa olmaz bir özellik olan Android Emülatörü de telefonla beraber geliyor. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 17.11.2015 - 00:40
Abone Ol google-news

Bilindiği üzere BlackBerry Priv firma için bir ilk olacak. İlk olmasının nedenini ise Android İşletim Sistemini kullanacak olması oluşturuyor.
BlackBerry’nin çoğu eski Uygulaması ve Özelliği de bu yeni İşletim Sisteminden dolayı çalışamayacak. Bundan dolayı BlackBerry CEO’su John Chen, Google’dan yardım istedi.


Google da bu sorunu, BlackBerry Priv’e bir Android Emülatörü hazırlayarak çözdü. BlackBerry Priv’e özel olan bu Android Emülatörü; eski model BlackBerry’lerdeki çoğu Uygulamayı çalıştırmaya yarıyor.
Hatta BlackBerry’e özel olan QWERTY Klavye bile çok güzel bir şekilde Emülatöre entegre edilmiş durumda. Şu aralar sıkı sık Priv Haberlerine maruz kalmış durumdayız.
Bizler de açıkçası sizler gibi yeni model telefonu merak ediyoruz. Yeni model telefon, elimize ulaşır ulaşmaz incelemesini de sizlerle paylaşıyor olacağız.

Cyanogen yeni açıklamalarda bulundu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler