BlackBerry Priv teslimatları gecikecek

BlackBerry Priv için ön sipariş veren kullanıcıların belirtilenden daha uzun süre beklemesi gerekecek. BlackBerry’nin teknik sorunlar yaşadığı ve teslimatları zamanında yetiştiremeyeceği belirtiliyor.

Yayınlanma: 18.11.2015 - 20:27
Abone Ol google-news

Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, Android işletim sistemli yeni akıllı telefonu BlackBerry Priv‘i geçtiğimiz ayın sonunda ön siparişe sundu. Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan telefon, 6 Kasım’dan itibaren sahiplerine ulaşmaya başladı. Priv için ön sipariş veren birçok kullanıcı telefonuna sorunsuz bir şekilde kavuşmuş olsa da, önümüzdeki günlerde teslimatlarda bazı gecikmelerin olabileceği ortaya çıktı.


BlacBerry Priv’in ilk serisinde herhangi bir sorunla karşılaşmayan BlackBerry’nin yeni seride bazı teknik sorunlar tespit ettiği ve bu gerekçeyle teslimatları tarihinde yetiştiremeyeceği söyleniyor. Firmaya yakın kaynaklar teslimat tarihlerinin 15 güne kadar gecikelebileceğini söylüyorlar.
Öte yandan BlackBerry bu sorunları en azından şimdilik kabul etmiyor. Kanadalı telefon üreticisi bunun yerine ön sipariş veren kullanıcılarla irtibata geçerek gecikmenin aşırı talepten dolayı gerçekleştiğini bildiriyor.

Microsoft Lumia 950 XL ile Sürpriz yapacak!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler