Microsoft Projelere doyamadı

ABD’li yazılım devi Microsoft, yeni bir projeyle tekrar karşımıza çıktı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 14:07
Abone Ol google-news

Hatırlanacağı üzere bundan birkaç gün önce sizlere Project Astoria ile ilgili bilgiler paylaşmıştık. Project Astoria; kısaca Android Uygulamalarının, Windows Phone’larda çalışmasını sağlayan bir proje olarak karşımıza çıkıyordu.


Ama bu proje Microsoft’taki bazı Yetkililer tarafından iptal edildi. İptal nedenini ise Android Uygulamalarının, Windows Phone’da gösterdiği Uyumsuzluk Problemi oluşturuyor.
Microsoft’un iOS uygulamalarını, Windows Phone üzerinden çalıştıracağı projenin ismi de Project IslandWood’du. Windows Bridge adındaki proje ile iOS uygulamaları, Windows Phone üzerinden çalışacak.
GLKit, Xibx, AutoLayout & Storyboard, KVO/KVC; Windows Bridge ile oluşturulan projelerin birkaçı. Objective-C dilini çözdüklerini ifade eden Microsoft, Android’deki sorunları şimdilik aşabilmiş değil. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Sony Xperia Z3+ ABD’de satışa çıktı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler