Windows 10 Mobile ile ilgili son rötuşlar yapılıyor

Bu hafta resmi olarak Windows 10 Mobile İşletim Sistemli telefonlar piyasaya çıkacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 03.12.2015 - 22:29
Abone Ol google-news

Yeni Windows 10’lu telefonun en son ki BUILD sürümü Threshold 2 olacak. Bu konuda Microsoft en son ki rötuşlarını atmakta.
Gelen bilgilere göre Microsoft, yeni sürümle ilgili Kullanıcıların sıkıntı yaşamaması için elinden geleni yapıyor. Windows 10 Mobile İşletim Sisteminin ne zaman, hangi cihazlara geleceği ile ilgili bilgiler şimdilik bilinmiyor.


Lumia’nın resmi Facebook sayfasında, Windows Phone’lara; Windows 10 Mobile’ın bu ay içinde geleceğini iddia ediyor. İtalyan AggiornamentiLumia ve WMP da bu konuda bilgiler paylaştı.
Microsoft Çalışanları da Windows 10 Mobile’ın gelecek hafta içinde dağıtılacağını ifade etti. Threshold 2, RTM öncesi son BUILD olarak karşımıza çıkıyor.
Windows Insider Yetkilisi Gabriel Aul da bu konudaki sessizliğini bozmuş değil. Gelecek hafta, en geç Cuma gününe kadar Threshold 2 çıkacak. Lumia 640, Lumia 930, Lumia 1520 de yeni BUILD olan Threshold 2 sürümüne güncellenmiş olacak.

Windows Phone ölmedi İstatistiklerde yaşıyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler