Uncharted: The Lost Legacy çıkış tarihi belli oldu

Uncharted hayranları tarafından merakla beklenen Uncharted: The Lost Legacy çıkış tarihi belli oldu. Naughty Dog’un oyunu ön sipariş edenlere güzel sürprizleri var.

Yayınlanma: 14.04.2017 - 21:28
Abone Ol google-news

Playstation plaformunun son en sevilen serilerinden Uncharted, The Lost Leagay ile genişliyor. Geliştirici Naughty Dog, Uncharted 4‘ün genişleme paketi olan The Lost Legacy‘i geçtiğimiz yıl Aralık ayında duyurmuştu. Uncharted 4: A Thief’s End‘e ihtiyaç duymadan ayrı olarak çalışabilen Uncharted: The Lost Legacy çıkış tarihi belli oldu. Geliştirici ayrıca bir tanıtım videosu yayınladı.
The Lost Legacy, Chloe Frazer ve Nadine Ross gibi karakterlerin yer aldığı bir genişleme paketi. 10 saatten fazla süren hikaye modu ve çoklu oyuncu modunun da bulunduğu oyun, Playstation 4 için kutulu ve dijital olarak satılacak. Oyunun fiyatı 39,99 Dolar olarak belirlendi. Oyun, 22 Ağustos’ta Kuzey Amerika’da, 23 Ağustos’ta Avrupa’da çıkacak.


Öte yandan Sony, Playstation 2’nin efsane serilerinden Jak And Daxter’in 4 oyunun PS4‘e yenilenerek geleceğini belirtmişti. Naughty Dog, The Lost Legacy’i perakendecilerden ön sipariş ile alanlara Jak and Daxter: The Precursor Legacy‘nin ücretsiz bir kopyasını verecek.
Oyunu Playstation Store‘den ön sipariş ile alanlar oyun için Truant Pixel tarafından tasarlanmış bir temaya sahip olacak. Uncharted 4: A Thief’s End Digital Deluxe Edition, Explorer’s Pack veya Triple Pack paketlerine sahip olanlar, The Lost Legacy‘i dijital olarak bedavaya indirebilecek ancak ön sipariş bonuslarından yararlanamayacak.

Elder Scrolls Online, PC, PS4 ve Xbox One’da tüm hafta boyunca ücretsiz


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler