Zenfone 4 Selfie ve Selfie Pro paylaşıldı

Bildiğiniz gibi Asus yeni Zenfone 4 modellerini 17 Ağustos’ta düzenleyeceği özel bir etkinlikle resmen tanıtacak. Ancak daha telefonlar resmi olarak tanıtılmadan iki farklı Zenfone 4 modeli Asus’un internet sitesinde görüldü. Şirket resmi internet sayfasından Zenfone 4 Selfie ve Selfie Pro’nun resimlerini ve özellikleri paylaştı.

Yayınlanma: 12.08.2017 - 10:38
Abone Ol google-news

Adlarından da anlaşılacağı gibi her iki telefon da selfie kameraları ile ön plana çıkıyor. Özellikle Selfie Pro piyasadaki en iyi selfie kamerası olmaya aday. Telefonun ön yüzünde 24 + 5 megapiksel çift kamera bulunuyor. Standart Zenfone 4 Selfie’nin ön kamerası ise 20 + 8 megapiksel çift kamera. Her iki telefonunda ön kameralarına LED flaş eşlik ediyor. Telefonların arka kamerası ise 16 megapiksel tek kamera.


Her iki telefonun da ekran boyutu 5.5 inç ama Selfie Pro 1080p AMOLED ekranla Selfie ise 720p IPS LCD ekranla geliyor. Her iki telefonda da 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, microSD hafıza kartı desteği ve çift SIM girişi bulunuyor. Telefonların batarya kapasitesi ise 3000 mAh.
Kamera dışında iki telefon arasındaki en önemli fark ise yonga setleri. Selfie, Snapdragon 430 yonga seti kullanırken, Selfie Pro çok daha güçlü olan Snapdragon 625 yonga setini kullanıyor.

Galaxy Note 8’de beklenen 8 önemli özellik!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler