Bu manzarada piknik!

İzmir İl Genel Meclis üyeleri, verdikleri yıkım kararları uygulanmayan Urla Zeytineli köyündeki kaçak villaların yanında bugün piknik yapacak.

Yayınlanma: 25.02.2014 - 22:34
Abone Ol google-news

İzmir İl Özel İdaresi Encümeni’nin para cezası kestiği, ardından mahkemenin de yıkım kararı verdiği Mustafa Latif Topbaş’a ait kaçak villalar, Başbakan Tayyip Erdoğan’la ilgili iddialarla gündeme gelmişti. Mahkemenin sit alanına yapıldığı için verdiği yıkım kararının uygulanmaması üzerine İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, “Yıkacak bir babayiğit arıyoruz” demişti. Kaçak 16 villanın 3’ünün Erdoğan’a armağan edildiği öne sürülmüştü. Bu gelişmelerin ardından İzmir İl Genel Meclis üyeleri bugün villaların yanında piknik yaparak kamuoyunun dikkatini bu bölgeye çekme kararı aldı. İzmir
İl Genel Meclis üyelerinin yanı sıra CHP’lilerin ve yurttaşların da pikniğe katılacağı belirtildi. İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, villaların olduğu bölgenin sit derecesinin nasıl düşürüldüğünü, bunun kitabına uydurulmak için hangi devlet görevlilerinin çalıştığını sormak için villaların yanında piknik yapacaklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler