Büyük kenetlenme

Gençlerbirliği deplasmanında yenilerek şampiyonluk yarışında avantajını kaybettikten sonra Galatasaray camiasında büyük bir kenetlenme yaşanıyor.

Yayınlanma: 10.04.2018 - 20:31
Abone Ol google-news

 

Galatasaray’ın deplasmanda G.Birliği’ne 1-0 kaybedip şampiyonluk yarışında liderlik fırsatını kaçırdığı maçın ardından Sarı-Kırmızılı camiada büyük bir kenetlenme yaşanıyor. Ankara dönüşü Galatasaray taraftarı gece geç saatlerde Atatürk Havalimanı’nda Sarı- Kırmızılı futbolcuları coşkuyla karşılarken, teknik direktör Fatih Terim’e büyük sevgi gösterisi vardı. Taraftarlar takımın çıkış yaptığı bölümü, “Siz şampiyonluğa inanın gerisini bize bırakın”, “Ne krediniz biter biz de ne de şampiyonluk inancımız”, “İmparatorlar asla vazgeçmez” yazılı pankartlarla donatırken takım otobüsünün ön koltuğunda oturan Terim’in duygulandığı ve gözlerinin dolduğu görüldü. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği isimlerin başında gelen Gomis’in de yoğun sevgi karşısında takım otobüsünde gözyaşlarına engel olamadığı öğrenildi.

Terim’den hamle

Mağlubiyetin ardından “Bu maçın analizini kendi içimizde yaparız” diyen Fatih Terim’in salı günü futbolcularına izin verirken dün ekibiyle beraber Florya’daydı.. Tecrübeli çalıştırıcının, yardımcılarıyla birlikte G.Birliği maçının analizi üzerinde durduğu belirtildi. Terim’in bugünkü antrenmanda takımla şampiyonluk mücadelesi adına kritik bir toplantı yapacağı öğrenildi. Fatih Terim’in, kalan 6 maçta kredilerinin kalmadığını, hata yapma lükslerinin bulunmadığını, Başakşehir karşılaşmasını kazanıp yeniden liderliği geri almaları gerektiğini aktaracağı bildirildi. Sarı- Kırmızılılarda ayrıca bu hafta içindeki bir antrenmanı Florya’da taraftara açma konusunun gündeme gelebileceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler