Doğal Organik Ürünler Satış Sitesi Kumestenal.com Yayın Hayatına Başladı

Kendim yetiştiriyorum, çiftliğim var, lisanslı üreticiyim ve organik ürün satışı yapmak istiyorum diyen katılımcıların buluştuğu gerçek bir platform KumestenAl.com organik ürün arayışında olan siz ziyaretçilerimizle buluşuyor.

Yayınlanma: 08.05.2017 - 16:21
Abone Ol google-news

Eviniz için temel besinlerden oluşan, yumurta, tavuk, yada gerçek  ve organik
kümes hayvanları çeşitlerinden oluşan bir çiftlik kuraksanız doğru adrestesiniz. KümestenAl  üyeleri satılık canlı tavuk ve horoz satışlarına başladı. Uygunn ve toptan fiyat seçenekleri ile ziyaretçileri ve tüm çiftlik ve kümes sahiplerini memnun eden bir ortamda sahibinden kolay alışveriş olanağı sunuyoruz. Sitemiz satılan ürünlerden bir kar elde etmemekte, amacımız en doğal ve uygun fiyatlı üreticilerin ilanlarını sergilemektir.

Farklı yörelere ait belli bir süre büyütülerek artık yumurtlama ve etlik aşamasına gelmiş horoz ve tavukları inceleyerek satın alabilirsiniz. Sitemizde satılan tüm satılık canlı horoz ve diğer kümes hayvanlarının en sağlıklı ortamlarda olduğu üreticiler tarafından belirtilmekte ve hastalık riskine karşı dayanıklılık göstermektedir.

Kendinizde amatör olarak besicilik mi yapmak istiyorsunuz? İşte tam yerindesiniz. Kümesleriniz İçin Uygun Fiyatlı Canlı Hayvan Satışları Yalnızca KümestenAl. com ’da
Eğer büyük bir kümes veya daha büyük bir çiftlik oluşturmak istiyorsanız o halde çok sayıda horoz, tavuk ve hindiye ihtiyacınız olacaktır. Tabi kendinizi bu kadarı ile sınırlamak zorunda değilsiniz. Çünkü kümestenAl, ördek, kaz, sülün, hindi başta olmak üzere tüm canlı ve organik kümes hayvanlarını bir arada bulabileceğiniz çok kapsamlı bir satış mağazasıdır. Üstelik satılık canlı tavuk fiyatları ve horoz fiyatları da istediğiniz uygunluktadır. Alıcı ile satıcıyı bir arada buluşturan sitemizde size en yakın şehirde verilen ilanları değerlendirerek hayvanlarınızı canlı olarak satın alabilirsiniz.
Tüm Şehirlerde Canlı Kümes Hayvanları Satışı yapan firmalar katılmaya başladılar. Onlarla iletişime geçerek isteklerinizi kolayca dile getirebilirsiniz.

Ülkemizde canlı kümes hayvanlarına duyulan ilgi hızlı bir şekilde artmaktır. Tamamı ile sağlıklı ve doğal beslenme ile birlikte vaktini doğanın ortasında bu sevimli hayvanlarla ilgilenerek geçirmek isteyenlerin gerçekten ihtiyaç duydukları bu platform hızlı bir şekilde geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz.. Eğer profesyonel olarak yapmayı düşündüğünüz bir iş kolu olacak ise siz de üretim yerinizde  ve kümesinizde ihtiyacınız olan yarka tavukları, lohman tavukları, Damızlık horoz, organik kuluçkalık yumurta ve doğal yem çeşitlerini buradan temin edebilirsiniz.

Kaynak : www.kumestenal.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler