Cimbom vizeyi kaptı

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında deplasmanda İsrail'in Netanya takımını gole boğan Galatasaray, turu büyük ölçüde garantiledi: 4-1. 25'te Yampolsky'yi durduramayan Cimbom'u farka götüren goller Hakan Balta (30), Kewell (47), Sabri (53) ve Baros'tan (73) geldi.

Yayınlanma: 30.07.2009 - 17:13
Abone Ol google-news

Avrupa Ligi 2’nci ön eleme turunda Kazakistan temsilcisi Tobol karşısında zorlanan Galatasaray, yeni transferleri kaleci Leo Franco ve Keita’nın ilk kez görücüye çıktığı karşılaşmada İsrail ekibi Netanya’yı deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla tur vizesini büyük ölçüde garantileyen Aslan, futbolu ile de umut verdi.

Mücadeleye tutuk başlayan sarı-kırmızılı ekip, 25’inci dakikada sağdan kullanılan kornerde kafayı vuran Yampolsky’nin golüyle geriye düştü: 0-1. Bu golden 5 dakika sonra yine bir korner sonrası boş pozisyonda kafayı vuran Hakan Balta ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.

İlk dakikalarda bocaladıktan sonra oyunun kontrolünü tamamen ele geçiren Cimbom, 2’nci yarının 2’nci dakikasında öne geçti. Savunmadan seken topa çok sert vuran Kewell, topu ağlarla buluşturdu: 2-1. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde sarı-kırmızılı takımı rahatlatan gol geldi. Arda’nın şık pasına gelişine çok sert ve düzgün vuran Sabri, farkı ikiye çıkardı: 1-3. 3’üncü golün asistini yapan Arda, 73’te bir kez daha sahne aldı. Genç oyuncunun sağdan yaptığı nefis ortaya kafayı vuran Baros, mücadelenin skorunu belirledi: 4-1.

Bu sonuçla bir anlamda tur biletini cebine koyan Aslan, attığından daha fazlasını da kaçırdı. Tobol eşleşmesine oranla çok daha iyi bir futbol ortaya koyan Galatasaray, yeni sezon öncesi taraftarlarını umutlandırdı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler