'Daha seçilmeden birleştirmeye başladık'

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmam-oğlu, dün Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Sivas Dernekleri temsilcileri ile buluştu.

Yayınlanma: 24.02.2019 - 21:12
Abone Ol google-news

Etkinlikte konuşan İmam-oğlu, siyasette kötü ve ayrıştırıcı dilden uzak duracağını belirterek, “Güzel konuşarak bu milletin kalbine girebildiğimizi ispatlayacağız. O kadar güzel atasözlerimiz, içli sözlerimiz, şairlerimiz var ki, onların birer cümlesini zihnine yerleştirsen yeter. Mevlana’yı, Hacı Bektaş-ı Veli’yi, Pir Sultan Abdal’ı anlasan yeter. Her gün Âşık Veysel’i okusan yeter. Bu kadar güzel insanı yetiştiren toplumlarda neden kötü dil kullanasın? Büyük proje, dev proje diyorlar. En büyük proje gönüllerin başkanı olma projesidir” dedi.

İmamoğlu, Sivas’ı temsil eden Sivas Konfederasyonu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu başkanlarına “Birleşin” çağrısında bulundu. Bunun üzerine iki başkanda yerel seçimlerin ardından birleşeceklerini belirttiler. İmamoğlu da, “Daha seçilmeden birleştirmeye başladık” diyerek karardan memnuniyetini dile getirdi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler