Karar yarına kaldı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Cemal Nalga'nın takım arkadaşının formasıyla oynatılarak, cezasının usulsüz olarak dolmuş gibi gösterildiğinin anlaşılmasıyla ortaya çıkan konuda kararını yarın verecek.

Yayınlanma: 21.11.2009 - 16:42
Abone Ol google-news

TBF Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu'nun bugün Cemal Nalga dosyasını görüşmek üzere yaptığı toplantının ardından yapılan açıklamada, ''TBF Yönetim Kurulu ile Disiplin Kurulu, Cemal Nalga ile ilgili dosyayı görüşmek üzere toplandı ve değerlendirmelerde bulundu. Yönetim kurulu yarın tekrar bir araya gelerek konuyu karara bağlayacak'' denildi.

Disiplin Kurulu konuyla ilgili daha önce, Galatasaray Cafe Crown Şube Sorumlusu Yiğit Şardan, genel menajer Ali Türsan, takım Menajeri Mert Uyguç, antrenör Okan Çevik, yardımcı antrenör Cengiz Karadağ, teknik danışman Koray Mincinozlu, sporcular Cemal Nalga ve Tufan Ersöz'e, haklarındaki soruşturma ile değerlendirme sonuçlanıp nihai karar verilinceye kadar, idari tedbirli olarak müsabakalara katılmama, TBF nezdinde kulüple ilişkili görev yapmama yaptırımlarında bulunmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler