Erzincan'da deprem

Erzincan'da orta şiddette deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde, saat 15.08'de 4.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremde can kaybı yaşanmadı ancak bazı binalarda çatlaklar meydana geldi.

Yayınlanma: 17.09.2008 - 13:42
Abone Ol google-news

Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde  4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzincan'ın Otlukbeli ilçesi Kaymakamı Edip Çakıcı yaptığı açıklamada, depremde  can kaybı olmadığını, yalnız bazı kamu binalarında çatlaklar oluştuğunu ifade etti.  

İlçedeki yatılı ilköğretim bölge okulu ile Otlukbeli Lisesinin duvarlarında da çatlakların meydana geldiğini söyleyen Çakıcı, şunları kaydetti: ''Yaptığımız incelemelerin ardından köylerde her hangi bir sıkıntının yaşanmadığını tespit ettik. İlçe merkezimizdeki bazı kamu binalarında küçük çaplı çatlaklar oluştu. Yatılı bölge ilköğretim okulu ile lisede oluşan çatlaklar da küçük çaplıdır. Eğitimi engelleyecek bir durum değildir. Erzincan Valiliği tarafından ilçemize ekip gönderildi. Yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından açıklama yapılacaktır.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler