Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'un görüşmesini 'Ankara'da sürpriz zirve' başlığıyla okuyucularına duyururken, Hürriyet gazetesi ise Özel Kuvvetler karargâhında yapılan aramayı manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 27.12.2009 - 07:17
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Ankara’da sürpriz zirve

Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ arasında perşembe günü yapılan olağan toplantıdan 2 gün sonra dün programlarda yer almayan sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Erdoğan, yarın yapılacak Milli Güvenlik Kurulu öncesinde kurula giren bakanlarıyla ön görüşme yapmaya hazırlanırken Başbakanlık Konutu’na Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Koşaner geldi.
 

 

HÜRRİYET

Kozmik odada ikinci arama


Arınç'a suikast iddialarını araştıran savcıların önceki akşam Özel Kuvvetler karargâhında arama yapmak istemesiyle başlayan hareketli saatler dün de sürdü.
 

 

MİLLİYET

Karargâhta kozmik arama


Seferberlik Bölge Başkanlığı'ndaki 11 saatlik baskında bazı oda ve dolapların aranmasına devlet sırrı gerekçesiyle izin verilmedi. Bunun üzerine karar çıkarıldı ve mühürlü odalara girildi.

 

VATAN

24 saatte ikinci baskın


Savcılar bir gece önce Özel Kuvvetler'i basarak ikisi Arınç olayına karışan 8 subayı gözaltına almıştı, dün gece bu kez karargahın özel arşivine girdiler.

 

RADİKAL

Gerilim en derine indi


Sivil yargı ve polis, Türkiye tarihinde ilk defa bir askeri karagâhı bastı, bu da TSK'nın en gizli birimlerinden biri sayılan Özel Kuvvetler Komutanlığı oldu...

 

AKŞAM

Mühürlü oda baskını


Özel Kuvvetler Komutanlığı binasında 11 saatlik aramada, giriş izni verilmeyen odayı hakim mühürletti. Bunun üzerine, savcılar odada arama yapmak için dün gece yine baskın düzenlendi.

 

SÖZCÜ

Adamlar küfrediyor Başbakan susuyor!

Muhalefet bir şey söyleyince hemen dava açan Erdoğan, PKK yandaşlarının küfür ve hakaretlerine nedense sesini bile çıkarmıyor.

 

HABERTÜRK

Ortalığı karıştıran iki ihbar telefonu


Arınç'a suikast iddiasıyla başlayan ve Özel Kuvvetler'e baskınla süren olaylar zinciri iki ihbar telefonuyla başladı.

 

SABAH

İkinci operasyon


Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı'ndaki 10 saatlik aramadan sonra savcılar, girilemeyen bölümler için dün ikinci defa baskın düzenledi.

 

POSTA

Kanlı bitti

Marmaris'te evli işadamı ile tur rehberi kadının 6 yıl süren aşkı kanlı bitti. İşadamı, kendisinden ayrılmak isteyen kadın rehberi otel odasında av tüfeğiyle öldürüp intihar etti.



BİRGÜN

Öğretmenlere grev soruşturması açıldı


AKP iktidarının hiçbir muhalefete tahammülü yok. İktidarın emriyle bu kez de valilikler, 25 Kasım'da hakları için uyarı grevi yapan binlerce öğretmen hakkında soruşturma açtı.

 

TERCÜMAN

Türkiye hayret içinde


Gün olmuyor ki yeni bir gerilim daha yaşanmasın. Vatandaş geçim derdini unuttu, 'Neler oluyor' endişesi içinide.

 

YENİ ŞAFAK

Ajandadan çıktılar


Başbakan Yardımcısı Arınç'a suikast iddiasıyla gözaltına alınan Özel Harpçi'lerin isimlerinin Albay Erkan Y.B.'nin lojmanında ele geçirilen ajandada yer aldığı öğrenildi.



ZAMAN

Özel Kuvvetler'de kozmik odaya girildi, 8 subay gözaltında

Başbakan Yardımcısı Arınç'a yönelik suikast iddiasını soruşturan savcılar, önceki akşam engellemelerle karşılaştı. Bunun üzerine hakim odaları mühürledi. 'Mühürlü evrak odası' olarak bilinen kozmik bürolarda ikinci aramada inceleme yapılabildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler