Abbas Livni'yi kutladı

Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Tzipi Livni'yi telefonla arayarak kutladı. Ramallah'taki yetkililer Abbas'ın, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Livni'nin Kadima başkanlığına seçilmesinden memnun olduğunu ve onun barış sürecine inanan bir kişi olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 19.09.2008 - 09:03
Abone Ol google-news

Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'de önceki gün yapılan Kadima başkanlık seçimlerini kazanan Dışişleri Bakanı  Tzipi Livni'yi tebrik etti.

 Ramallah'taki yetkililer, Abbas'ın bu sabah telefonla Livni'yi arayarak, kendisine tebriklerini ilettiğini bildirdi.

Filistinli yetkilileri, Abbas'ın, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Livni'nin Kadima başkanlığına seçilmesinden memnun olduğunu ve onun barış sürecine inanan bir kişi olduğunu söyledi.

Filistinli bir yetkili, Livni'nin, İsrail görüşme heyetinin başkanı olarak, Filistin tarafı ile görüşmelerde diğer İsrailli yetkililerden çok daha fazla tecrübesi olduğunu belirtti. Aynı yetkili, Filistin lideri Abbas'ın, Livni Olmert'in yerine geçtikten sonra kendisiyle çalışmaya hazır olduğunu ifade ederek, "Livni'nin görüşmelerde aşama kaydetmek için elinden geleni yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler