Ekranda eğlence dolu yılbaşı

Ekonomik kriz nedeniyle yeni yılı evlerinde karşılamak isteyenler, TV kanallarında ekrana gelecek birbirinden ünlü sanatçıların yer aldığı programlarla müzik ve eğlenceye doyacak.

Yayınlanma: 31.12.2009 - 08:10
Abone Ol google-news


Çok Güzel Hareketler:

Kanal D yeni yılı BKM Mutfak ekibinin hazırladığı “Çok Güzel Hareketler”le karşılamaya hazırlanıyor. İzleyenlere sazlı, sözlü ve dansözlü bir eğlencenin sunulacağı programda, Zeynep Casalini, Ayşe Özyılmazel ve Funda Arar sürpriz performanslarıyla geceye renk katacak. Saat 22.15’te başlayacak programda, gece çalışan taksi şoförlerinin öyküsünden karakolda sonlanan yılbaşı gecelerine, yeni yıla yeni bir yüzle girmek isteyenlerin estetik serüvenlerinden geceyi bankamatikte geçirenlerin anlatıldığı birbirinden eğlenceli skeçler ekrana ekrana gelecek.

Şahane Düetler:

NTV’nin yılbaşı özel yayını ise saat 18.15’de Sir Simon Rattle yönetimindeki Berlin Filarmoni Orkestrası’nın geleneksel yıla veda konseriyle başlıyor. Solistliğini Çinli piyanist Lang Langın yapacağı orkestra konserde, Rachmaninoff’un “Piyano Konçertosu” ile Çaykovski’nin “Fındıkkıran Suiti”ni yorumlayacak. Saat 20.05’te ekrana gelecek Şahane Düetler - Hayatımın Yılıbaşlıklı özel programda ise, Türkiye’nin bir araya gelmez denilen isimleri Kibariye-Sertab Erener, Müslüm Gürses-Hande Yener, Emrah-Gece Yolcuları, Neşe Karaböcek-Göksel, Kamuran Akkor-Ziynet Sali, Ümit Besen-Işın Karaca, Ferdi Özbeğen-Bengü karşılıklı sohbet ederek hayatlarının en güzel şarkılarını birlikte seslendirecekler. NTV izleyicileri 2010u Ajda Pekkanın şarkılarıyla karşılayacak. Her saat başı ekrana gelecek “Yılbaşı Bülteni”nde, Türkiye ve dünyadaki yılbaşı kutlamalarından görüntüler sunulacak. NTV’nin yeni yıl için hazırladığı özel programların reklam geliri ise, Türkiye’nin birçok ilinde çocuk yoğun bakım ve acil ünitelerinin açılması için çalışan Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneği’ne aktarılacak.

Victoria’s Secret defilesi:

CNBC-e’nin yılbaşı yayını saat 20.00’de ekrana gelecek olan William Dearın yönettiği “Noel Baba” adlı filmle başlıyor. Saat tam 24.00’de ise yeni yıla meleklerle girmek isteyenler için Victoria’s Secret’in seksi modeller eşliğinde düzenlediği geleneksel moda gösterisi ekrana geliyor. Ardından da isteyenler bu yıl Bahamalar’da düzenlenen 58. Kainat Güzellik Yarışması’nın tekrarını seyredebilir. Öte yandan TNT de, yeni yıla güzellerle giriyor. Saat 23.30’da ekrana gelecek “Sports Illustrated” adlı özel yayında, dünyaca ünlü spor dergisi “Sports Illustared Swimsuit” için poz veren tenis dünyasının üç güzel ismi Maria Krilenko, Daniela Hantuchova, Tatiana \tGolovin ile model Bar Rafaeli’nin 2009 çekimlerinin perde arkası yansıtılacak.

Gazinoya gitmek isteyenler Show TV’ye:

Yılbaşı gecesini Show’da geçirmek isteyenler, yeni yıla “gazino” havasında girecek. Ünlü ses sanatçılarının katılacağı “Show Gazinosu”nda, İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Sibel Can, Ebru Gündeş, Müslim Gürses, Selami Şahin, Emel Sayın, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Emre Aydın, MFÖ ve Ceza sevilen şarkılarını seslendirecek. Programın yayın saati 23.30.

ENBE Orkestrası Habertürk’te:

Habertürk, yeni yılı saat 20.00’den itibaren Kadir Çöpdemir, Ece Üner ve Simge Fıstıkoğlu ile alışılmışın dışında bir programla karşılamaya hazırlanıyor. Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın canlı performans sergileyeceği özel programda, birbirinden ünlü sesler de sevilen şarkılarını seslendirecek.

tv8’de ‘Yılbaşı Özel’:

tv8’in yılbaşı özel programı saat 21.15’te başlıyor. Nükhet Duru, Zara, Emre Altuğ ve Oktay Kaynarca’nın İstanbul12 Orkestrası eşliğinde müzik şöleni sunacağı yapımda, sanatçılar kendi tarzlarının dışında şarkılar söyleyecek.

‘Bir Şarkısın Sen’de yıldızlar geçidi:

Birbirinden yetenekli çocukların yer aldığı “Bir Şarkısın Sen” programının yılbaşı özel bölümü, saat 20.00’den itibaren atv’de ekrana geliyor. Erol Evgin ve Pınar Altuğ’un birlikte sunduğu yapımda, usta sanatçılar Sibel Can, Funda Arar, Arif Sağ, Kıraç, Kamil Sönmez ve Bedia Akartürk çocuklarla düet yapacak.

TRT 1’de ortak yayın:

TRT 1, saat 20.00’den itibaren TRT Müzik kanalında yer alan “Yılbaşı Özel” programını ortak yayınla ekrana getiriyor. Ajda Pekkan ile Sezen Aksu’nun birlikte performans sergileyeceği programda, saatler 24.00’ü gösterdiğinde Hülya Avşar ekrana geliyor.

Saba Tümer’le ‘Bu Gece’:

CNN Türk, yılbaşı ekranını Saba Tümer’in hazırlayıp sunduğu “Bu Gece” programıylı renklendiriyor. Saat 20.00’de ekrana gelecek yapım, şarkılar, danslarla dolu bir eğlence sunuyor.

Hadise Star TV’de

Star TV’nin yılbaşı için hazırladığı özel program saat 20.00’de ekrana gelecek olan “Yerli Mali Yılbaşıyla başlıyor. Mehmet Ali Erbil, Günay Karacaoğlu ve Tarık Papuççuoğlu’nun bir araya geldiği güldürü programında, \tTürkiye’den 2010 yılbaşı manzaraları sunuluyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in tiyatrocu kimliğiyle ekrana geleceği yapımda sanatçı, 9 farklı kimliğe bürünüyor. Star TV’nin yılbaşı ekranının ağır topu ise güzel şarkıcı Hadise olacak. Ünlü sanatçı saat 22.00’de başlayacak olan “Hadise 2010 Show”da, kıvrak danslar eşliğinde birbirinden güzel şarkılar seslendirecek.\t\tStar TV’yi izleyenler yılbaşına saat 23.00’de ekrana gelecek olan İbo Show”la giriyor. İbrahim Tatlıses’in İsmail YK ve Petek Dinçöz’ü ağırlayacağı yapımda, oryantal Didem de hareketli danslarıyla \tgeceye renk katacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler