Teğmenler adliye'de

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında 18 Eylül'de gözaltına alınan 5 teğmen ile 1 askeri öğrencinin savcılık soruşturması tamamlandı . Soruşturmayı yürüten savcı, 4 teğmen ve 1 askeri öğrenciyi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. 1 teğmen ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yayınlanma: 20.09.2008 - 09:44
Abone Ol google-news

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 teğmen ve 1 askeri öğrenci tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, 1 teğmen serbest bırakıldı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne çıkarılan 5 teğmen ile 1 askeri öğrenci, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarına ifade verdi.

Ergenekon soruşturması kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin ve Hakkari'de aralarında eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı avukat Levent Temiz, sanatçı Nurseli İdiz ve Seyhan Soylu'nun da bulunduğu 19 kişi 18 Eylül'de gözaltına alınmıştı.

 

Ergenekon'da sağlık kontrolü

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nurseli İdiz ve Seyhan Soylu sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden çıkarılan oyuncu Nurseli İdiz ve menajer Soylu, Haseki Hastanesine getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen İdiz ve Soylu, daha sonra tekrar emniyete götürüldü.

Gazatecilerin 'Neden gözaltındasınız?' sorusuna İdiz, 'Silah kaçakçılığından' diyerek cevap verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler