Kadınlar ne ister?

Kadınların gönlünü fethetmek artık o kadar da zor değil. Size vereceğimiz küçük tüyolarla kadınların gönüllerini fethedebilirsiniz.

Yayınlanma: 17.01.2010 - 21:26
Abone Ol google-news

İşte erkeklerin kadınları kırmamak için yapması gerekenler:

Mesajlarına cevap verin

Her kadın bir erkeğin ilgisini ona geri cevap verme süresine göre ölçer. Eğer cevap verme süresi zayıfsa onunla o kadar ilgilenmediğini düşünebilir. Kadınların ve erkeklerin iletişim anlamlarını farklı anladıkları bir sır değil ve sizi aradığı zaman herşeyi bırakın demiyoruz. Kadınların istediği müsait olunduğu zaman geri aranmaktır, ertesi gün herhangi bir zaman. Ama bu zamanınız olmadığı zaman ona e-mail veya uzun uzun mesaj atmanız anlamına gelmiyor, bir iki cümle onu önemsediğinizi belli etmeye yeter ki bu da onun bilmek istediği şeydir.
 

Nedensiz yere onu öpün

Cinsel ilişkiyi çok sevseler bile kadınlar sonunda hiçbirşey beklenmeyen güzel bir öpücükten çok hoşlanırlar. İki amacı vardır: Saf birşeyden zevk almasını sağlar ve onu seks harici istediğinizi belirtir. Evet yakışıklı ve seksisiniz ve o sizinle beraber yaramaz olmayı seviyor ama bazen aranızda değişik bir bağ olmasını ister. Bunu elele tutuşmayla birleştirin ve günlerce gülümseyecektir.
 

Onunla dans edin

En basit olanı, bir kadınla dans etmek onu özel hissettirir. Ancak çoğu erkek dans etmek için isteksizdir, özellikle halk arasında. Bu fikri sevse bile onunla dans etmek için gece kulübüne gitmenize gerek yok. Marvin Gaye koyup onunla oturma odasında bile dans ederseniz çok mutlu olacaktır. Bu sizin leyhinize olacaktır çünkü müzik kontrolü sizde. Eğer dansınız yaramazlaşırsa bulunduğunuz yerde çok müsait.
 

Onun için giyinin

Bir kadınla dışarıya çıkarken güzel giyinmenizden daha etkileyici birşey yoktur. Kıyafetlerle alakası yoktur; daha çok ona şık giyinecek kadar değer vermiş olmanızdır. Ayrıca güzel bir gömlek ve kumaş pantalonlar seksi görünüşünüzü arttıracaktır. Aşırı şık giyinmiş gibi gözükebilirsiniz ama seksiliğiniz zamanla kendini gösterecektir. Kadınların iyi giyinmeyi bilen erkekleri sevdikleri doğrudur.



Önemli olayları hatırlayın

Kural olarak doğumgünleri ve yıldönümleri hatırlanmalıdır; bunlar gibi birşeyi unutmanız ona yeterince değer vermediğinizi düşündürecektir. Ne de olsa o sizinkini ilişkinin ilk zamanlarında hafızasına kazımıştır ve eğer onunki farkedilmeden geçerse kalbi kırılır. İşte kadınların erkeklerden neler istediği: Onu gerçekten etkilemek için önemli günlerle beraber önemsiz günleri de hatırlayın. Onu sevdiğinizi söylediğiniz ilk günü, ilk defa onu öptüğünüz günü, beraber ilk tatil yaptığınız tarihi/yeri, onunla tanıştığınızda ne giydiğini bunlardan herhangi birini bilmeniz bile onu eritecek ve size ekstra puan kazandıracaktır.
 

Beraber bir aktiviteye başlayın

Kadınların erkeklerden istediği yatak odası dışında beraber vakit geçirmektir. Erkeği ile hayatı tatmak isterler ve bu da üç boyutlu bir ilişki için en iyi seçenektir. Merak etmeyin onunla beraber yoga derslerine katılın demiyoruz; ikinizinde hoşlanacağı tenis, bisiklet veya kaya tırmanışı gibi aktivitelere yazılın. Eğer ikinizde sportif insanlar değilseniz, daha önceden bildiğiniz bir dalı ona öğretin bilardo oynamak gibi. Kişisel ilgiyi çok sevecektir.
 

Ailesine bir ziyaret teklif edin

Bir erkeğin arkadaşlarıyla geçinebilmesini kadınlar çok sever ama ailesiyle geçinebilmesine tapar. İşgüzar anne ve babasından çok hoşlanmasanızda, yılda bir kerelik bile olsa ziyaret etmeyi teklif etmeniz kadınınızın gününü gün edecektir. Ailenin önemini bildiğinizi gösterecektir. Bu gerçekten iç ısıtan bir hisse dönüşeceğinden teklif etmeye korkmayın.
 

Küçük şeyler

Kadınların erkeklerden ne istediklerine gelince; küçük şeyler gerçekten çok önemlidir. Bu listedeki maddeler çok zaman alacak veya zor şeyler değildir ama erkekler tarafından çoğunlukla atlanır. Bu da genelde kadınların ihmal edildiklerini düşünmelerine ve dırdır etmelerine sebep olur. Onu özel hissettirin. (mynet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler