Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan emekli Orgeneral Şener Eruygur'un tahliyesini 'Komada Tahliye' başlığıyla manşetine taşıdı. Diğer gazetelerin gündemini ise yine Ergenekon davası, Deniz Feneri davası, Zahid Akman, İzmir'de yaşanan bebek ölümleri ve dün İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış oluşturuyor.

Yayınlanma: 22.09.2008 - 07:07
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Komada Tahliye


Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunduğu cezaevinde merdiven düşen Eruygur, Ergenekon savcıları Zekeriya Öz ve Mehmet Ali Pekgüzel'in istemi üzerine sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi. Yaşamsal tehlikesi süren ve boynundaki kırık nedeniyle hareket etmemesi gerektiği belirtilen Eruygur'un başka bir hastaneye sevk edilip edilmeyeceğine ailesi karar verecek.

HÜRRİYET

Onlar götürdü haciz gurbetçiye


Alman maliyesi, RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın da yöneticiliğini yaptığı konut kooperatifine üye 1300 gurbetçi için ödediği mali yardımı haci zyoluyla geri almaya başladı.

 

MİLLİYET

Bir günde 13 bebek öldü


İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 13 bebeğin hayatını kaybetmesine enfeksiyonun neden olduğu iddia edildi. Müfettişlerin incelediği olayla ilgili olarak savcılık da soruşturma başlattı.

 

RADİKAL

Toptan daha ne desin

TBMM Başkanı, RTÜK Başkanı için bu kez 'istifa'yı açık dille anlattı: İStifa etmek mutlaka iddiaları kabul anlamına gelmez. bunun takdiri Sayın Akman'dadır...

 

TERCÜMAN

Megaköy


Her yağmur yağışında İstanbulluların yüreği ağzına geliyor. Dört gün önceki şiddetli sağanakta iki kişinin yaşamını yitirdiği Megaköy'de dün de insanlar sulara gömüldü.

AKŞAM

İsyan Bayrağı


Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanvekili Özbek, 'Yargının bağımsızlığını gölgeliyor' diye makam odasından Adalet Bakanlığı amblemli flamayı kaldırttı...

POSTA

İzmir'de hastanede 24 saatte 13 bebek öldü


İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son 24 saatte 13 bebek yaşamını yitirdi. Hepsi erken doğmuş olan bu bebeklerin hastane enfeksiyonu nedeniyle öldüğü iddiası var

 

VATAN

Armada hissesi baldan tatlıymış


RTÜK Başkanı Akman ve Kanal 7'nin patronu Karaman'la birlikte Ankara'nın dev alışveriş merkezi Armada'nın yüzde 3.3'üne ortak olan Hasan Hüseyin Ceylan, Vatan'a "Üç ortak birlikte bu hisse için 227 bin dolar ödedik" dedi.

 

STAR

Teğmenlere darbeci avukat


Ergenekon terör örgütü üyeliğinden tutuklanan 4 teğmenin avukatı Yusuf Erikel 'darbe olacak' diye STK'lardan tehditle destek isteyen tabela partisi lideri çıktı

SABAH

13 bebek birden bir gecede öldü


İzmir'deki Tepecik Hastanesi'nde 24 saatte 13 bebek birden can verdi. Yine hastane mikrobu şüphesi.

YENİ ŞAFAK

78 gün sonra uykuda tahliye


İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, cezaevinde düşerek beyin kanaması geçiren eski Jandarma Genel Komutanı emekli Org. Şener Eruygur'un tahliyesine karar verildi.


ZAMAN

Ergenekon'da sürpriz tahliye


Ergenekon terör örgütüyle ilgili soruşturmada ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gözaltındaki teğmenler, örgüt üyeliğinden cezaevine gönderilirken, dün emekli Orgeneral Şener Eruygur sağlık sorunları sebebiyle tahliye edildi.  2,5 aydır cezaevinde bulunan Eruygur'un sağlık durumu konusunda ise çelişkili ifadeler geliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler