Fenerbahçe'de 'Yıldırım' gerginlik

Şeref tribününün hemen önünde bir grup sarı-lacivertli taraftarın, “Çok yaşa padişahım” şeklindeki sloganıyla karşılaşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler, bu tepkiye hem şaşırdı hem de sinirlendi.

Yayınlanma: 22.09.2008 - 09:32
Abone Ol google-news

Gaziantep maçı sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a bir süre aleyhte tezahürat yapan taraftarların, bu tepkiye karşı çıkan seyircilerle de tartıştıkları gözlendi. Kendisine gösterilen tepkilere çok sinirlenen Aziz Yıldırım’ı yanındaki yöneticiler sakinleştirdi.

Öte yandan karşılaşma sonunda maraton üst bölümde bir grup taraftar tribünlerden ayrılmayıp uzun süre tezahürat yaptı. Sarı-lacivertliler, stat ışıklarının söndürülmesinden sonra, “Müşteri değiliz, taraftarız biz” şeklinde tempo tuttu.
 
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasında ’Tek kimlik F.Bahçe’ gerginliği devam ediyor. G.Birliği karşılaşmasında da Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin, Aziz Yıldırım tribünlere gelirken “Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil, hükümdar değil” ve “Padişahım çok yaşa” diye tezahüratla protesto etmesi üzerine başkanın maçtan sonra yakınında bulunanlara “Bakın beni sonunda padişah da yaptılar. Ama istedikleri kadar protesto edebilirler, hiç umurumda bile değil” dediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın "Bu stadın kuralları var. Bu kurallara uyduktan sonra istedikleri kadar protesto etsinler. Ben kimseye ’Bağırmayın, takımı destekleyecek tezahürat yapmayın’ demiyorum ki. Seyirciler tribün kurallarına uysunlar, gerekirse beni de protesto etsinler." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler