4. Geleneksel BANVİT- TÜBAD turnuvası

Banvit'in ev sahipliğini yaptığı ve basketbolseverlerin heyecanla beklediği 4. Geleneksel BANVİT - TÜBAD Turnuvası 23 Eylül Salı günü Bandırma'da başlıyor. 26 Eylül'e kadar devam edecek turnuvada üçü yabancı olmak üzere toplam sekiz takım yarışacak.

Yayınlanma: 22.09.2008 - 11:06
Abone Ol google-news
TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği) ve Banvit işbirliğiyle gerçekleşecek 4. Geleneksel BANVİT – TÜBAD Turnuvası'nda , Türkiye'den - Banvit, Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka, Antalya Bş. Bld., Aliağa Bld., Rusya'dan - Ural Great, Triumph Lyubertsy ( eski adı Dinamo Moskova Region ), Ukrayna'dan - UKBC Kiev takımları karşılaşacak.

Turnuvaya katılacak yabancı takımlar ise Avrupa basketbolunun en iyi kadrolarına sahip ve en pahalı takımları olan Ural Great, Triumph Lyubertsy ve UKBC Kiev. Basketbolseverlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak TÜBAD turnuvası, ayrıca SKY TURK ve DIGITURK'ün 78. kanalındaki SPORMAX kanallarından da canlı olarak yayınlanacak.

Turnuva'da yer alacak ünlü basketbolcular arasında ise Banvit'te; geçen sene KK Bosna ile Uleb Cup'ta oynayan Lance Williams, NCCA'de liginin sayı kralı Antoine Agudio, Joe Crispin, Erkan Veyseloğlu, Umut Yenice Antalya Bş.Bld.'de Eski Banvit'li Milli Oyuncu Ersin Görkem, BC Kyiv'de Eski Efesli Scoonie Penn, Kenan Bajramovic, Clay Tucker, Beşiktaş Cola Turka'da Muratcan Güler, Haluk Yıldırım, Mire Chatman, Jovo Stanojevic, Mario Austin, Efes Pilsen'de Kaya Peker, Charles Smith, Mishalis Kakiouzis ve Barcelona'dan transfer Mario Kasun, Aliaga Petkim'de Aubrey Reese, Fatih Solak, Triumph Lyubertsy'de Marcus Goore, J.R Bremer, Türk Basketbolcu Kerem Tunçeri, New Jersey Nets'den Nenad Krstic, Ural Great'da Aleksandr Bashminov eski Beşiktaşlı Chrintian Dalmau bulunuyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler