Süper Lig'den sadece Elano

Londra'da İrlanda'ya karşı özel bir maç yapacak olan Brezilya Ulusal Takımı'nın aday kadrosuna Turkcell Süper Ligi'nden sadece Galatasaray'da forma giyen Elano çağrıldı.

Yayınlanma: 09.02.2010 - 16:01
Abone Ol google-news

Teknik direktör Dunga tarafından bugün açıklanan 22 kişilik aday kadroda Elano bulunurken, Milan'da oynayan ve 2009'un Nisan ayından bu yana Ulusal takımın dışında tutulan Ronaldinho'nun yine kadroya giremediği görüldü. Dunga, Ronaldinho ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Siz her zaman büyük isimler istiyorsunuz, ama bizim için büyük veya küçük isim diye bir şey yok. Sahaya giren, oynayan ve sorunu çözen oyuncu var. Kendi kendimize sorun yaratamayız" yorumunda bulundu.

Brezilya Ulusal Takımı'ndaki 22 kişilik aday kadro şu isimlerden oluşuyor: Kaleciler: Julio Cesar (İnter) ve Doni (Roma), Defans: Maicon (İnter), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon), Juan (Roma), Lucio (İnter), Luisao (Benfica), Thiago Silva (Milan), Orta saha: Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Felipe Melo (Juventus), Kaka (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo), Forvet: Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla).


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler