'Fenerbahçe'yi artık bu maçta yenmek zorundayız'

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Fenerbahçe'yi artık bu maçta yenmek zorundayız'' dedi. Fikret Ünsal, takımının Fenerbahçe maçı hazırlıklarını izlemek üzere geldiği kulüp tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, cuma günü sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Yayınlanma: 24.09.2008 - 14:27
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'yi artık bu maçta yenmek zorunda olduklarını ifade eden Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Her Fenerbahçe maçından sonra, özellikle geçen yılki 4-1'lik maçtan sonra, çıkan dedikodular bizi bizar etmiş durumda. 'Fenerbahçe maçını sattılar mı?' gibi sözlerle artık karşılaşmak istemiyoruz'' dedi.

Ünsal, şöyle konuştu:
''Çünkü biz Fenerbahçe değil, hangi takım olursa olsun maç satacak kadar şerefsiz insanlar değiliz. Sivasspor camiasının onuru, şerefi Sivaslılar'ın her şeyi bize emanettir. Takımımız çıkacak, mücadelesini verecek. Fakat 3 tane sonuç var bunlardan biri olacaktır. Ama biz bu maçta 3 puanı, her maçta olduğu gibi almayı gerçekten arzu ediyoruz. Sadece Fenerbahçe'yi değil, bu sene Beşiktaş ve Galatasaray'ı da sahamızda yenmek istiyoruz. Çünkü bunu henüz beceremedik.''

Sivasspor'un 3 büyük takımı sahasında yenememesinin sebebinin sorulması üzerine Ünsal, ''Ben buna biraz esprili bir cevap vereyim. Sivas'taki Galatasaraylı, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlılar'ın yüzünden diyorum ben. Onlar tribünlerine gitmesinler. Ben Sivaslılar'ı o tribünlerde gördüğüm zaman gerçekten üzülüyorum'' diye konuştu.
Bugünden itibaren Sivasspor tesislerinin basın mensuplarına kapatılacağını, Fenerbahçe maçı hazırlaklarının basına kapalı süreceğini de açıklayan Ünsal, takımın yarından itibaren kampa gireceğini bildirdi.



Federasyonun sivasspor- Bursaspor maçı kararı

Sivasspor-Bursaspor maçında statüye uygun futbolcu oynatmadıkları yönündeki iddianın da dün neticeye ulaştığını, orada herhangi bir hatanın söz konusu olmadığını ifade eden Ünsal, ''Federasyon yönetim kurulu zaten Hukuk Kurulu'ndan da görüş alarak bu maçı tescil etmiş ve kararını Türk futbol kamuoyuna açıklamıştır'' dedi.

Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Ama biz burada şuna dikkat çekmek istiyoruz. Zaten 7. maddeye baktığınız zaman çok açık madde. Bunun kiralık futbolcuyla, gitmesiyle, gelmesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Orada ben bilgi işlem merkezinde bir hata yapıldığı kanaatini taşıyorum. Ama o bilgi işlem merkezindekilerin de çok iyi niyetli olduklarına inanmıyorum. Onun için federasyonu bu konuda şimdiden uyarıyorum. Çünkü henüz 4. haftadayız. Bundan sonraki haftalarda neler olur bilemiyoruz. 4 haftada 36 maç oynanmış, 72 tane kadro sorulmuş. Bunların her birinde böyle birer futbolcu bulunmuş ve tahmin ediyorum en az 8-10 tane bizim İzzet'in konumunda futbolcu kadrolarda yer almış. Hal böyleyken böyle bir şeyin hem de Fenerbahçe maçı öncesi gündeme getirilmesi elbette ki bizim moralimizi bozabilirdi.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler