'Eyvah Eyvah' 26 Şubat'ta vizyonda

Komedyen Ata Demirer ile tiyatro sanatçısı Demet Akbağ'ı bir araya getiren ''Eyyvah Eyvah'' adlı film, 26 Şubat'ta vizyona girecek.

Yayınlanma: 19.02.2010 - 10:18
Abone Ol google-news

Ata Demirer'in ilk senaryo denemesi olan filmi Hakan Algül yönetti. Filmde Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Şakrak Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Bican Günalan, Meray Ülgen, Şehsuvar Aktaş, Caner Alkaya, Bülent Şakrak, Tevfik Yapıcı, Okan Çabalar ve Ali Savaşçı rol aldı.

Müzikleri Serkan Çağrı ve Fahir Atakoğlu imzası taşıyan filmde karakterlerin saç ve makyaj tasarımlarını Suzan Kardeş hazırladı.

Ata Demirer'in, Trakyalı, klarnet çalan bir genci, Demet Akbağ'ın albümü çıkmak üzere olan bir bar şarkıcısını canlandırdığı komedi filmin konusu özetle şöyle: ''Hüseyin (Ata Demirer), Trakya'nın bir köyünde büyükannesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. Hayatta iki büyük aşkı vardır; klarnet çalmak ve Müjgan. Müjgan ve müzikle hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir olay Hüseyin'i köyünden ayırır. Hüseyin'e İstanbul'da önce klarneti destek olacaktır sonra da şarkıcı Firuzan (Demet Akbağ). İstanbul'un gece kulüplerinde sahne alan ve albümü için heyecanla çalışan Firuzan'ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin ile tanışınca ise hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.''

Film, 26 Şubatta Türkiye ve Avrupa'da sinemaseverlerle buluşacak.

Film hakkında

Ata Demirer, filmin senaryosunu 2008 yılında yazmaya başladı. Film, geçen yılın Haziran ayında Çanakkale'nin Geyikli beldesinde çekilmeye başlandı. Çekimler iki hafta boyunca Geyikli ve Bozcaada'da devam etti. İstanbul'a dönen ekip, Bakırköy, Taksim ve Beyoğlu civarındaki çekimleri de dört haftada tamamladı.

Filmdeki araba kazası sahnesi için Almanya'dan gelen Stunts Universal ekibi ile çalışıldı. Kaza sahnesinin çekiminden bir gün önce Turkcell Kuruçeşme Arena'ya filmdeki inşaat iskelesi kuruldu ve sahnenin provası burada gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler