Beşiktaşlılara müjde

Beşiktaş Kulübü, 107. kuruluş yılını, taraftarlarına hediye vererek kutlayacak. Siyah-beyazlı kulüp, 100 TL ve üzeri alışveriş yapacak taraftarlara 6 parçadan oluşan ''19.03 Hediye Seti'' verecek kampanyayı yarın başlatacak.

Yayınlanma: 05.03.2010 - 12:01
Abone Ol google-news

Swissotel'de gerçekleştirilen ve yöneticiler Hakan Aksoy, Serdal Adalı, Ahmet Akpınar, Mete Düren, Orhan Saka ile Cengiz Zülfikaroğlu'nun katıldığı toplantıyla kampanyanın tanıtımı yapıldı.

Toplantıda konuşan pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Aksoy, 107 yıldır Beşiktaşlılığı nesilden nesile taşıdıklarını belirterek, ''107 yıldır hep omuz omuza olduk. 107 yıldır bu büyük armanın peşinden gittik, hep ileriye baktık. Beşiktaş ve Beşiktaşlılık bizim hayat felsefemiz oldu, nice anlamlar yükledik. Sevinçte de hüzünde de hiç ayrılmadık, hep yan yana durduk'' dedi.

Aksoy, şöyle devam etti:
''Şimdi bu büyük camianın bir ferdi olmanın gururuyla 107. doğum günümüzü kutlamaya hazırlanıyoruz. Kartal Yuvası olarak bu özel günlerde tüm Türkiye'deki Beşiktaşlıların evlerinde, işyerlerinde, caddelerde, sokaklarda siyah ve beyaza bürünmelerini sağlamak amacıyla büyük bir kampanya başlatıyoruz. Yarın başlayıp, 20 Mart Cumartesi akşamına kadar sürecek kampanyamızda mağazalarımızdan yapılacak her 100 TL ve üzeri alışverişlerde 6 parçadan oluşan 19.03 hediye setini taraftarlarımıza vereceğiz.''

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Aksoy, bu kampanyayı kar amacıyla yapmadıklarını ifade ederek, "'Beşiktaşlılığa yakışır sosyal bir yaklaşımdır. En büyük amaç 19.03 kültürünü camiaya vermektir. Tüm Beşiktaşlı çocukların hazırlanan hediye setleriyle lisanslı ürünlerimizle tanışmalarını istiyoruz'' dedi.

Korsan ürünle mücadele

Korsan ürünlerle mücadele konusundaki bir soru üzerine de siyah-beyazlı takımın yöneticisi, şu ifadeleri kullandı: ''Geçen gün yaptığımız toplantıda bu konuyu çok tartıştık. Önlemler paketi olarak bir şeyler hazırladık. Ne kadar mağaza açarsak açalım, en büyük sorun korsan üründür. Bütün hukuksal detaylar dahilinde çalışmalar yapıyoruz. Gerekirse korsan ürünün önüne geçmek için bedava veririz. Ama taraftarların üstünde korsan ürün görmek istemiyoruz. Kartal Yuvası da açmaya devam edeceğiz. 3-4 aylık bir durgunluk oldu. Şu an tadilatı süren 2 mağaza var. Korsan ciddi boyutta mal satar durumda. Bunu engellediğimizde satışlar 2 katına çıkar.''

Hakan Aksoy, toplantıda diğer yöneticilerin bulunmasına ilişkin soru üzerine, ''Beşiktaşlıyız, aileyiz. Hep beraber en büyük amacımız birlik beraberliği pekiştirmektir. Örgüt halindeyiz. Her bölümün kendine ait istişare heyeti de var'' diye konuştu.

Toplantıda yer alan hukuk işlerinden sorumlu yönetici Ahmet Akpınar ise ekipleri kurduklarını vurgulayarak, ''Avukat ordusuyla mücadelemizi vereceğiz. Korsan konusunda kaynağına ineceğiz. Hukuksal girişimi başlatacağız'' dedi.

Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı da Beşiktaş'ın bulunduğu her yerde olacaklarını, gerekli olan her yerde birbirlerine destek vereceklerini söyledi.

Kampanya yarın başlayacak

Beşiktaş'ın taraftarlara yönelik kampanyası yarın başlayacak. 20 Mart Cumartesi gününe kadar sürecek kampanyada 100 TL ve üzeri alışverişlerde bulunan taraftarlar, 1'er adet çocuk tişörtü, bayrak, şapka, atkı, futbolcu anahtarlık ve aksesuar tabak veya BJK flamanın sahibi olacak.

Kampanyanın tüm Kartal Yuvası bayilerinde geçerli, sadece BJK İnönü Stadı'nda bulunan indirim mağazasında minimum alışveriş tutarının 150 TL olduğu belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler