'Repo! The Genetic Opera'

Yönetmenliğini Darren Lynn Bousma'ın yaptığı ve baş rollerinde Paris Hilton'un da yer aldığı, fantastik, korku, müzikal türündeki film ''Repo! The Genetic Opera'', 14 Kasım'da vizyona girecek. Filmde Paris Hilton'un yanı sıra Paul Sorvino, Bill Moseley gibi oyuncularda yer alıyor.

Yayınlanma: 27.09.2008 - 08:54
Abone Ol google-news

Warner Bros Türkiye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, fantastik, korku, müzikal türündeki filmde, Paris Hilton'un yanı sıra Paul Sorvino, Bill Moseley gibi oyuncular da rol alıyor.
Filmin konusu özetle şöyle:

''2056 yılında salgın bir hastalık yüzünden tüm dünyadaki insanlar organlarındaki bozukluklar nedeniyle perişandır. Bu trajik ortamda bir kurtarıcı gibi ortaya çıkan GeneCo adlı bio-teknoloji şirketi, belli bir ücret karşılığında organ nakilleri yapar. Ancak ödemelerini aksatanlardan organları geri almak isteyen şirketin adamı 'Repo Man' bu kişileri yakalamak için her an avcılık yapmaktadır. Ameliyat ve ağrı kesici ilaç bağımlılarının yaşadığı ve cinayetin yasalar tarafından onaylandığı bir dünyada, genç bir kız da kendi ender hastalığının tedavisi ve ailesinin gizemli geçmişi hakkında bilgi bulmaya çalışmaktadır. GeneCo'nun avcılık yaptığı dünyada yapayalnız olan kızın aradığı yanıtlara ulaşabileceği tek yer, herkes tarafından çılgınca beklenen görkemli organizasyon 'The Genetic Opera'dır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler