Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet bugünkü manşetinde dünya karikatür duayenlerinden Turhan Selçuk'un vefatına geniş yer verirken; Milliyet, TSK'ye ait el bombalarını taşıyan kamyonu ihbar eden kişinin iddialarını okuyucularına ilk haber olarak sundu.

Yayınlanma: 12.03.2010 - 07:50
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

TURAN SELÇUK’u yitirdik

Dünya karikatürünün duayenlerinden, gazetemiz çizeri Turhan Selçuk (88) yaşamını yitirdi. Selçuk için ilk tören yarın gazetemiz merkez binasında gerçekleştirilecek. Selçuk, Hacıbektaş’ta son yolculuğuna uğurlanacak.


HÜRRİYET

Hayalet David


"David Sheridan" adlı hayali bir yabancı alacaklı gibi gösterilip Lüleburgaz'daki tekstil fabrikasına 30 milyon liralık haciz konuldu.


MİLLİYET

Nefes kesen 3 saat


TSK'ya ait el bombalarının taşıyan kamyonu ihbar eden mesaj "Dikkat! Araçtaki silahlı kişi gerekirse çatışacak" diyordu. Bu notla polis, kamyonu durdurmak için olağanüstü önlemler aldı.



VATAN

Cuntacı albaya komutan kurşunu

İngiliz gizli arşivine giren VATAN, 12 Mart 1971 Muhtırası'ndan bir gün önce, G.Kurmay'a gelen beli tabancalı albayla komutanlar arasında yaşandığı öne sürülen şok edici olayı ortaya çıkardı.


RADİKAL

Uygarlık farkı


Britantya'da çalışan sayısı Türkiye'den 8 milyon fazla, üretimi de dört kattan çok; ama Türkiye'de ölümlü iş kazaları Britanya'nın 20 katı!


AKŞAM

Jandarmanın 329 muhbiri deşifre oldu

Erzincan iddianmesinin klasörlerinden, jandarmanın istihbarat için kullandığı muhbirlerin isimleri çıktı. İsim, adres, kimlik ve telefon numaraları ortaya döküldü.

 

SÖZCÜ

One minute Sayın Valim!


Elazığ Valisi "One minute diyen başbakan istiyorum" sözleriyle Erdoğan'a alkış tutmuştu. Dün de Erdoğan için yolları asfaltlattı.

 

HABERTÜRK

Daha da İsveç'e gitmem

İsveç Parlamentosu da 1915 Ermeni olaylarını 'soykırım' olarak kabul etti. Büyükelçi Zergün Korutürk Ankara'ya çağırıldı. Başbakan Erdoğan, İsveç ziyaretini iptal etti.

 

SABAH

Birmail geldi Ankara karıştı

Başkentte uykusuz gece yaşatan ihbar, 'mehmatali' adresinden şu mail ile geldi: 'Kirli silahlar yayılacak'


POSTA

İşte o an

İnternette tanıştığı Bulgar kadının oyununa gelen Aydın Alkan İzmir Konak'taki üst geçitten atlamaya kalkıştı. Kendini boşluğa bırakan Aydın Alkan'ı bir arkadaış son anda havada yakalayıp ölümden kurtardı.

 

BİRGÜN

Milyoner Kunta Kinte, halka karşı


Kendisini isyankar köle Kunta Kinte'ye benzeten Başbakan, Danıştay'ın Ankara'daki ulaşım zammını iptal etmesine kızdı. Sonra mahkeme yeni bir karar alıp zammın iptalini durdurdu.


TERCÜMAN

MHP Türkiye raporuyla sordu: Herşey böyle mi iyi gidiyor?

Türkiye'de yaklaşık 12 milyon kişinin yoksulluk sınırının altında yaşadığı, her bebeğin 6 bin 931 dolar borçla dünyaya geldiği belirtildi.

 

YENİ ŞAFAK

CHP'den munzur için para çantası

Erzincan'da gizli tanık Munzur'la görüştüğünü inkar eden CHP'li Esin'i, kamera görüntüleri yalanladı. Eriza Otel'de Munzur ve Cihaner'in avukatı ile görüşen Ersin'in içinde para ya da belge bulunduğu sanılan çantayı lobide bıraktığı tespit edildi.



ZAMAN

Böyle bomba sevkiyatı olmaz


TSK'ya ait 950 el bombası ve mühimmatın Emniyet'e bilgi verilmeden, sivil bir kamyonla ve güvenlik tedbiri alınmadan taşındığınını ortaya çıkması endişelere yol açtı. Emekli askerler ve lojistik uzmanları, yapılan işlemin hem Tehlikeli Madde Taşıma Yönetmeliği'ne hem de askeri sevkiyat mevzuatına aykırı olduğuna dikkat çekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler