R.E.M geliyor

Kuruçeşme Arena rock müziğin efsanevi bir grubunu ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye'deki müzikseverlerin yıllardır gördüğü bir rüya sonunda gerçek oluyor. Yaklaşık 30 yıllık bir geçmişi olan ünlü R.E.M grubu Türkiye'ye geliyor. R.E.M 4 Ekim'de Kuruçeşme Arena'da yapacakları konserle Türkiye'deki hayranlarının karşısında ilk kez canlı söyleyecek.

Yayınlanma: 29.09.2008 - 09:35
Abone Ol google-news

Amerikan alternatif rock grubu R.E.M   4 Ekim 2008 tarihinde Turkcell Kuruçeşme Arena'da Türk sevenleriyle bir araya gelecek. R.E.M. konserinin özel bir amacı daha var, o da konserin sorumluluk sahibi bireylerin sivil toplum kuruluşlarına kazandırmak ve bu kuruluşlar için daha iyi neler yapılabileceğini tartışmak amacıyla düzenlenen S.O.S İstanbul kapsamında gerçekleşecek olması.

Pozitif organizasyonuyla gerçekleşecek konser, gün boyu sürecek bir festivalin finali olarak tasarlanıyor. Pek çok sürpriz grubun ve şarkıcının sahneye çıkacağı gecenin finalini R.E.M yapacak.

Neredeyse otuz yıllık grup, 80’ler boyu sürdürdüğü müzik yaşamının zirvesine 90’larda ulaşmış, 1991’de ‘Loosing My Religion’la büyük ün kazanıp listelerin tepesine oturmuştu. Sonraki yıllarda ‘Everybody Hurts’, ‘Man On The Moon’ gibi hit şarkılar yapan, yeni albümleriyle de listelere giren grup her zaman gündemde kalmayı başardı.


 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler