Kadınlar kupaya yelken açıyor

''3. Uluslararası Kadınlar Yelken Kupası'' yarışları 3-11 Ekim tarihlerinde Bodrum'da yapılacak. Bodrum merkez ile Turgutreis ve Yalıkavak beldeleri açıklarında yapılacak yarışmaya Türkiye, İsrail, Hollanda, İsviçre, Almanya ve Rusya'dan 11 takım ile yaklaşık 200 kadın sporcunun katılması bekleniyor. Yarışlar 10 Ekim Cuma günü Bodrum–Turgutreis etabı ile sona erecek.

Yayınlanma: 29.09.2008 - 11:31
Abone Ol google-news

Bodrum'da, 3-11 Ekim tarihlerinde ''3. Uluslararası Kadınlar Yelken Kupası'' yarışları yapılacak.

Garanti Emeklilik ana sponsorluğunda, Turgutreis D-Marin, Turgutreis Belediyesi, Turgutreis Bodrum Yelken Kulübü (TBYK) iş birliğinde gerçekleştirilecek yarışma, Bodrum merkez ile Turgutreis ve Yalıkavak beldeleri açıklarında yapılacak.

Yarışmanın startı 6 Ekim pazartesi günü Turgutreis–Yalıkavak etabı ile verilecek. İkinci gün Yalıkavak–Turgutreis etabı ile geçilecek yarışların 3. günü Turgutreis–Bodrum etabı ile devam edecek.

Yarışlar 10 Ekim cuma günü Bodrum–Turgutreis etabı ile sona erecek. TYF ve ISAF takvimine giren yarışlar, dünyaca ünlü denizcilik kanalı Sailing Channel ile denizcilik dergisi Naviga tarafından da yayınlanacak.

Her yarış gününün akşamı Bodrum'da bulunan marinalarda kupa ve kokteyl geceleri düzenlenecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler