Gazetelerde Bugün

Bugünkü gazetelerin birçoğunun manşetinde Anayasa değişikliği paketinin muhalefe tanıtılacağı toplantılar var. Cumhuriyet haber için, "Anayasaa tasarısı görücüye çıkıyor", Hürriyet ise "Anayasa için gelen çay içip gider" başlığını kullanıyor.

Yayınlanma: 22.03.2010 - 06:55
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Anayasa tasarısı görücüye çıkıyor


AKP hükümeti tarafından hazırlanan anayasa değişikliği paketinin içeriği, bugün düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanacak. Toplantının ardından CHP, MHP, BDP ve DSP’yi ziyaret edecek olan bir AKP heyeti, paketi muhalefete sunacak. Başbakan Erdoğan, dün hukukçu kurmaylarıyla bir araya gelerek paketi gözden geçirdi.


HÜRRİYET

Anayasa için gelen çay içip gider


MHP Genel Sekreteri Paçacı, Anayasa paketi turları öncesinde partisinin tavrını açıkladı: "Bize gelirler, çaylarını içip giderler"


MİLLİYET

Çalınan 1100 pasaport PKK'da mı?


Alman Focus dergisi Berlin'de 2009'da çalınan 1100 adet boş pasaportun Türkiye üzerinden K. Irak'a gittiğini yazdı. Habere göre MİT de takipteydi.


VATAN

Paket için 3 gün süre


AK Parti, Anayasa paketi taslağını bugün muhalefe sunacak. İlk durak CHP... Hükümet, muhalefetin pakete ilişkin tavrının netleşmesi için 3 gün bekleyecek.


RADİKAL

Sendika devrimi başka bahara mı?

ILO'nun bulduğu eksikliklere TİSK itiraz etti; ama asıl sorun sendikaların anlaşamaması. Çelebi: Bakan destekliyor ama siyasi irade güçlü değil...


AKŞAM

Öldürme!


El Kaide'nin kanlı eylemlerini meşrulaştırmak için kullandığı 700 yıllık cihade fetvası ortadan kalkıyor. İslam alimleri, fetvayı doğduğu yer olan Mardin'de tarihe gömecek.


HABERTÜRK

Eve giderken bile harcırah


Devlet Denetleme Kurulu raporu: RTÜK üyeleri İstanbul'a eve giderken bile harcırah alıyor, lüks içinde yaşıyor!
 

SABAH

Boğaziçi'nde imar cinayeti

Bebek'te satın aldıkları yalıyı "Tadilat yapacağız" deyip yıktılar, Boğaz'dan taşınan iş makineleriyle sıfırdan yaptılar.



POSTA

Skandal


Bulantı, halsizlik ve baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki İrem'e doktorlar mantar yediğini öğrenince 'zehirlenme' teşhisi koydu.


BİRGÜN

Acil çözüm çağrısı


Newroz'da yine çağrıları yapıldı. Yüz binlerin katıldığı mitinglerde Kürtler, siyasi çözüm taleplerini dile getirdi, AKP hükümetini samimiyete davet etti.



TERCÜMAN

Yine maşa çocuklar


Türkiye'nni dört bir yanında törenlerde kutlanan Nevruz, terör örgütü PKK yandaşlarının çirkin gösterilerine sahne oldu.



YENİ ŞAFAK

Cumhurun Nevruz'u


Demokratik Açılım, Nevruz'a da yansıdı. Cumhurbaşkanı Gül, Ankara'da Nevruz ateşini yaktı. Meydanları dolduran yüzbinler, bazı münferit vakalara rağmen Nevruz'u huzur içinde kutladı.


ZAMAN

Tüketiciyi mağdur eden şirketler cezasız kalmayacak


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), abone şikayetlerine ilgisiz kalan elektrik ve doğalgaz şirketlerine 350 bin lira ceza kesileceğini duyurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler