Metrese rekor ceza

Kocasının birlikte olduğu kadını 9 milyon dolar ödemeye mahkûm ettirdi.

Yayınlanma: 25.03.2010 - 07:30
Abone Ol google-news

Amerikada bir kadın, evliliğini mahvettiği gerekçesiyle kocasının birlikte olduğu kadını 9 milyon dolar ödemeye mahkûm ettirdi.

Cynthia Shackelford (60), ABDnin Kuzey Carolina eyaletinde 19. yüzyıldan kalma bir zina yasasına dayanarak kocasının birlikte olduğu Anne Lundquista dava açtı. Duruşmada Anne Lundquistin, kocası Allan Shackelfordu kasıtlı olarak baştan çıkardığınıöne süren kadın, kendisinin ve çocuklarının harap vaziyette olduğunu söyledi. Mahkeme; Anne Lundquisti, Shackelford çiftinin 33 yıllık evliliğini yıktığı gerekçesiyle 9 milyon dolar ödemeye mahkûm etti. Çok parası olmadığını bu nedenle rekor cezanın gülünçolduğunu söyleyen Anne Lundquist, temyize başvuracağını açıkladı.

Cynthia Shackelford, önceki gün katıldığı ABC Good Morning America programında Evli olan bir erkekte gözü olan kadınlara mesajım şudur ki uzak durundiye konuştu. Allan Shackelford ise yerel bir haber sitesine yazdığı açıklamada karısıyla Anne Lundquist yüzünden ayrılmadıklarını, bu ilişkiden önce de sorunları bulunduğunu ve 3 kez evlilik danışmanından yardım aldıklarını savundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler