İstanbullular buzla buluşacak

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ''Bosphorus Grand Prix''nin İstanbul'da yapılması için ISU (Uluslararası Buz Pateni Federasyonu)'ya başvurdu. 15 Ekim-18 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılması planlanan Bosphorus Grand Prix'nin İstanbul'da yapılmasının Türkiye'nin tanıtımı ve buz pateni sporunun Türkiye'de yayılması açısından önemli olduğu belirtildi.

Yayınlanma: 30.09.2008 - 09:10
Abone Ol google-news

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ''Bosphorus Grand Prix'' için ISU'ya (Uluslararası Buz Pateni Federasyonu) başvurdu.

Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, yaptığı açıklamada, İstanbul'da yapımı bitmek üzere olan bin kişilik buz pateni pistinin yılbaşına kadar yetişeceğini ve ISU'nun kabul etmesi durumunda bu büyük organizasyonu İstanbul'da gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbulluların buz pisti ihtiyacını karşılamak amacıyla Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Güngören semtindeki bir spor salonunu da buz sporlarına tahsis edeceğini ifade eden Kandemir, ''Bin kişilik spor salonunun yanı sıra Güngören'deki pistle beraber İstanbullular sonunda buzla buluşabilecek. Güngören'deki salonu Buz Hokeyi Federasyonu ile birlikte kullanacağız'' diye konuştu.

Kandemir, 15 Ekim-18 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılması planlanan Bosphorus Grand Prix'nin İstanbul'da yapılmasının Türkiye'nin tanıtımı ve buz pateni sporunun gelişimi açısından da büyük bir adım olacağını sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler